Libnet.ro
UNICEF

19:31

Gabriela Firea si-a depus candidatura la Primaria Capitalei: Am facut-o cu gandul la bucuresteni! Oamenii sunt cei mai importanti!

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea si-a depus candidatura la Primaria Capitalei: Am facut-o cu gandul la bucuresteni! Oamenii sunt cei mai importanti!

Gabriela Firea si-a depus duminica dupa-amiaza candidatura la Primaria Capitalei. Printre ceilelalti pretendenti la fotoliul de primar al Capitalei se mai numara si Nicusor Dan, sustinut de PNL si USR si Traian Basescu, din partea PMP, ultimul intrat in cursa. continuă pe Antena3

Sondaj INSCOP: Nicusor Dan o invinge detasat pe Gabriela Firea in alegerile pentru Primaria Capitalei

Candidatul dreptei Nicusor Dan ar castiga detasat alegerile pentru Primaria Capitalei cu un scor de 46,3%, fata de candidatul PSD, actualul primar Gabriela Firea, care ar obtine doar 38,9%, arata un.

Ioana Constantin si-a depus candidatura la Primaria Sectorului 1: Mai putine taxe si impozite, mai multa transparenta

Ioana Constantin este primul lider al PMP care isi depune candidatura pentru primaria unui sector. Constantin va candida pentru Primaria Sectorului 1, acolo unde promite ca urmareste sa diminueze numarul taxe si impozite.

Emil Boc si-a depus candidatura pentru Primaria Cluj-Napoca. Ar fi al cincilea mandat

Emil Boc si-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca. Din 2004 si pana in prezent, Boc s-a aflat la carma orasului cu o pauza de doar doi ani, timp in care a condus Romania de la Palatul Victoria.

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune astazi candidatura pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune duminica, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei.

Gabriela Firea si-a depus din nou candidatura la Primaria Capitalei

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea, si-a depus, duminica, dosarul de candidatura pentru un nou mandat in fruntea Bucurestiului, in cadrul alegerilor locale programate in 27 septembrie, scrie g4media.

Gabriela Firea il acuza pe Nicusor Dan ca vrea sa-i aduca pe bucuresteni in stadiul de saracie extrema (VIDEO)

Gabriela Firea PSD), Primarul General al Capitalei, care isi doreste un nou mandat, a declarat ca Nicusor Dan, contracandidatul ei, care este sustinut de PNL-USRPLUS, vrea sa reduca drastic subventiile pentru.

Gabriela Firea atac la Basescu: Vad ca se practica gandul la cifre Nu ne putem preface ca suntem intr-o perioada normala

Gabriela Firea si-a depus, duminica, candidatura pentru un nou mandat la Primaria generala a Capitalei. Aceasta nu a ratat ocazia de a lansa noi atacuri la adresa guvernului, dar si la adresa lui Traian Basescu, si el inscris in cursa pentru Primarie. Firea neaga de asemenea ca Bucurestiul a devenit focar, intrucat, zice ea, multe cazuri sunt venite din afara municipiului.

Sondaj: Nicusor Dan in pole position in cursa pentru Primaria Capitalei. Ce sanse are Gabriela Firea Profilul votantilor celor doi candidati

Nicusor Dan conduce in preferintele electoratului din Bucuresti, avand prima sansa in cursa cu Gabriela Firea, releva un sondaj Cult Market Research, realizat la comanda Konrad Adenauer, in perioada 23 iulie-7 august.

Traian Basescu si-a depus candidatura pentru Primaria Generala: Voi face peste 30% Despre traficul din Bucuresti: Parca-mi vine sa rad. La noi e ca la filmele cu Stan si Bran (VIDEO)

Traian Basescu si-a depus candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei. Acum europarlamentar PMP, el este convins ca va obtine peste 30% in optiunile de vot: vom vedea daca va fi suficient. Basescu a .

Nicusor Dan: Lupta principala se va da intre mine si Gabriela Firea. Mi-as fi dorit ca alianta anti-PSD pentru Capitala sa fie facuta de patru partide (VIDEO)

Nicusor Dan este de parere ca principala lupta pentru Primaria Capitalei se va da intre el si Gabriela Firea, primarul in exercitiu. in direct pe B1 TV, vineri seara, la Buna, Romania! cu Razvan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )