Libnet.ro
UNICEF

15:30

ALEGERI LOCALE |75 de localitati au un singur candidat la primarie Care sunt judetele cu cele mai multe candidaturi

B1 B1,
ALEGERI LOCALE |75 de localitati au un singur candidat la primarie Care sunt judetele cu cele mai multe candidaturi

Numarul total de candidaturi la alegerile locale de anul acesta este usor mai mic decat la scrutinul din 2016, iar in 75 de localitati exista un singur candidat la primarie, arata platforma online lansata de Ex. continuă pe B1

Eugen Tomac: Actul prin care Prefectura Capitalei a constatat incetarea mandatului de primar al lui Robert Negoita a fost datat cu 2019 pentru a-l ajuta pe actualul edil in instanta (VIDEO)

Eurodeputatul Eugen Tomac, presedintele PMP, sustine ca actul prin care Prefectura Capitalei a constatat incetarea de drept a mandatului de primar al lui Robert Negoita a fost datat cu anul 2019, pentru.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor si a partidelor la Primaria Capitalei si Consiliul General. Ordinea pe buletinele de vot

Biroul electoral de circumscriptie din Bucuresti a anuntat ordinea pe buletinul de vot a candidatilor la Primaria Capitalei si a partidelor la Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Pentru Primarie, primul.

Alegeri locale 2020. Ce s-a facut si ce restante sunt la sectorul 1? Primarul Daniel Tudorache, candidat PSD pentru un nou mandat, la interviurile HotNews.ro LIVE, miercuri, de la ora 11.00

Daniel Tudorache este din 2016 primarul Sectorului 1, iar la alegerile de pe 27 septembrie candideaza pentru un nou mandat sub semnul PSD. Pe ce a cheltuit primarul Daniel Tudorache peste 6 miliarde de lei, bugetul Sectorului 1 in ultimii 4 ani? Cat a realizat din ce a promis in campania electorala din 2016? Cat de necesare si corecte au fost achizitiile facute in vremea pandemiei? Cu ce proiecte vine in fata bucurestenilor pentru un nou mandat? Sunt cateva dintre intrebarile la care Daniel Tudorache va raspunde in cadrul interviului HotNews. ro LIVE, miercuri, de la ora 11. Cititorii HotNews. ro pot adresa intrebari invitatului folosind sistemul de comentarii de la finalul articolului. Comentariile vor fi moderate, iar cele continand injurii sau atacuri la persoana nu vor fi aprobate.

Alegeri locale 2020. Regulile pe care trebuie sa le respecti la sectia de vot pe fondul pandemiei de coronavirus

Persoanele care doresc sa voteze la alegerile locale de anul acesta, din septembrie, vor putea sa o faca doar in localitatea trecuta in buletin fie cea de domiciliu, fie de resedinta). in plus, ei pot sa.

Alegeri locale 2020. Documentul de care ai nevoie pentru a vota in alt oras decat cel de domiciliu

La alegerile locale stabilite pentru data de 27 septembrie 2020, cetatenii romani isi vor putea exercita dreptul la vot in alta localitate decat in cea in care au domiciliul, in baza unui alt document, pe.

Campanie electorala alegeri locale 2020. Ce nu au voie sa faca cei care candideaza

Campania electorala pentru alegerile locale din 2020 a inceput din data de 26 august, ora 07:00. Scrutinul este programat pentru duminica, 27 septembrie, zi pana la care candidatii trebuie sa-i convinga pe.

Alegeri locale 2020. Care este salariul unui primar de sector in Bucuresti

Primarii de sectoare s-au numarat printre alesii locali care s-au bucurat de o crestere semnificativa a veniturilor provenite din indemnizatiile lunare. La fel ca in cazul presedintilor de consilii judetene,.

Alegeri locale 2020. Care este salariul primarului general al Bucurestiului

Gabriela Firea se bucura de un salariu lunar consistent in calitate de primar general al Capitalei. De altfel, luand in considerare functia pe care o exercita este cel mai bine platit ales local. Potrivit.

Alegeri locale 2020. Cine poate solicita urna mobila si care este procedura

Alegerile locale 2020 sunt tot mai aproape, iar campania electorala a inceput deja, in 28august, si se va incheia in 26 septembrie, in ajunul scrutinului programat pentru 27 septembrie. Astfel, in spatiul.

Alegeri locale 2020. Cinci momente care au definit mandatele lui Traian Basescu in functia de primar general al Bucurestiului

In iunie 2000, Traian Basescu a participat din partea PD la alegerile pentru Primaria Municipiului Bucuresti, castigand mandatul de primar general, pe care l-a detinut pana in decembrie 2004. Dupa ce fusese.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2812 seconds )