Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri locale Chisinau. Vasile Costiuc: Campania pentru alegerile din 20 mai este compromisa

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale Chisinau. Vasile Costiuc: Campania pentru alegerile din 20 mai este compromisa

Campania electorala pentru alegerile locale noi din 20 mai este compromisa, spune candidatul Partidului Democratia Acasa la functia de primar general al municipiului Chisinau, Vasile Costiuc. Potrivit lui, mai multi concurenti electorali au incalcat legea, au abuzat de resursele administrative, iar o parte dintre institutii media, desi au declarat ca nu reflecta campania, promoveaza insistent activitatile unor concurenti electorali in parte. continuă pe Adevărul

Alegeri locale Chisinau. Eugen Tomac: Votul pentru Constantin Codreanu este un vot pentru un viitor mai bun

Deputatul roman Eugen Tomac considera ca votul pentru Constantin Codreanu, candidatul PUN la functia de primar de Chisinau, inseamna un vot pentru un viitor mai bun si pentru apropierea de UE si Romania.

Alegeri locale Chisinau. Ion Ceban: Noi stim cum sa rezolvam problema ambuteiajelor

Candidatul PSRM la functia de primar general al Capitalei, Ion Ceban, promite ca va solutiona problema ambuteiajelor din Chisinau in cazul in care va castiga alegerile locale din 20 mai. Una dintre solutiile pe care le va aplica sunt benzile mobile, transmite IPN.

Alegeri locale Chisinau. Silvia Radu promite ca va continua proiectele lansate la Primarie daca devine primar

Singura candidata independenta inscrisa in cursa electorala din Chisinau, Silvia Radu, si-a prezentat joi, 3 mai, programul electoral. Este un program de un an si contine 11 obiective partial sau in totalitate sugerate de catre locuitorii Chisinaului. Daca va deveni primar al municipiului Chisinau, Silvia Radu spune ca va continua implementarea proiectelor lansate in calitate de primar interimar, transmite IPN.

Alegeri locale Chisinau. Munteanu: Constructia unei centrale termoelectrice in oras ar reduce factura cu 30%

Candidatul Partidului Liberal la functia de primar de Chisinau, Valeriu Munteanu, sustine ca o centrala electrica de cogenerare, construita in zona metropolitana si aflata in patrimoniul municipalitatii, va contribui la independenta energetica a orasului, reducand facturile chisinauienilor cu 30%. Declaratia a fost facuta in cadrul unei conferinte de presa, transmite IPN.

Alegeri locale Chisinau. Andrei Nastase isi propune extinderea strazii Albisoara

Candidatul comun al PPDA si PAS la functia de primar al Capitalei, Andrei Nastase, promite fluidizarea traficului rutier prin extinderea strazii Albisoara pana la strada Mesager. Andrei Nastase a spus miercuri, 2 mai, la o conferinta de presa, ca bugetul proiectului nu va depasi 200 de milioane de lei, iar banii necesari vor fi identificati in urma gestionarii corecte a patrimoniului municipal, transmite IPN.

Alegeri locale Chisinau. Andrei Nastase: Va garantez ca nu voi permite ca intre blocurile locative sa apara constructii

Candidatul comun al PPDA si PAS la functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase, a prezentat joi, 3 mai, in cadrul unei conferinte de presa, mai multe solutii privind amenajarea zonelor de agrement si sport din curtile blocurilor.

Dodon spune ca trebuie deschise 150 de sectii de votare n Rusia pentru alegerile parlamentare din R. Moldova

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, aflat in vizita la Sankt-Petersburg Rusia), a declarat la o intalnire cu reprezentanti ai diasporei moldovenesti in Rusia, ca numarul sectiilor de votare la alegerile parlamentare de la sfarsitul acestui an ar trebui majorat la 150, transmite Radio Chisinau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )