Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alegeri locale in Hunedoara. Cine sunt oamenii care ravnesc la primariile Deva, Hunedoara si Petrosani

Adevărul Adevărul,
Alegeri locale in Hunedoara. Cine sunt oamenii care ravnesc la primariile Deva, Hunedoara si Petrosani

Alegeri locale in Hunedoara. De la distanta, alegerile pentru primariile celor mai mari orase din judetul Hunedoara par o afacere interna intre PNL si PSD. continuă pe Adevărul

Care sunt oamenii cei mai expusi la coronavirus. Raspunsul specialistilor, dupa ce au studiat pacientii din China

Oficiali chinezi au dat detalii despre persoanele cele mai expuse la coronavirus. Raspunsul specialistilor vine de la un studiu facut pe pacientii infectati aflati in China. Care sunt oamenii cei mai expusi la coronavirus Primlele detalii despre cele 44. 000 de cazuri cu coronavirus, au fost facute publice de catre oficialii chinezi. Acesta este cel mai .

Cine sunt posibilele adversare ale Simonei Halep in turneul din Dubai. Ce a declarat inainte de primul meci

Simona Halep a plecat vineri in Dubai, unde va participa la primul turneu, dupa Australian Open 2020, cand a fost invinsa de Garbine Muguruza, chiar in semifinale. Sportiva din Romania a declarat ca este increzatoare, mai ales ca o leaga amintiri foarte frumoase de turneul din Dubai. Simona Halep a plecat plina de sperante la .

Oamenii care l-au tradat pe Nicolae Ceausescu. Din cauza lor a fost omorat dictatorul

Nicolae Ceausescu a avut in sistemul aparatului de stat, dar si in serviciile secrete ale vremii, oameni importanti care, la un moment dat, au decis sa ii intoarca spatele si sa dezerteze. Unii dintre acestia au devenit si artizanii decaderii si, in cele din urma, cei care i-au adus sfarsitul. Oamenii care l-au tradat pe .

Cine este barbatul care apare in noul videoclip al Loredanei Groza. Nu este nou in showbiz

Loredana Groza socheaza din nou! Cel mai recent videoclip al ei a surpins cu niste costumatii si scene desprinse parca din filmele pentru adulti. Cine este barbatul care a reusit sa o atinga pe cantareata asa cum numai sotul ei poate? Tanarul nu este nou in showbiz-ul romanesc. Unde s-a facut prima oara remarcat? Cine .

Mihai Sora intervine in controversa Irina Rimes - Brancusi: Pun ramasag ca agitatii brancusologi aparuti peste noapte sunt aceiasi care cautau pe ascuns aria cercului

Mihai Sora intervine in controversa generata de desemnarea cantaretei Irina Rimes drept ambasador onorific al Zilei Brancusi 2020. Pun ramasag ca agitatii brancusologi aparuti peste noapte sunt aceiasi care, nu de mult, cautau pe ascuns aria cercului, spune filosoful.

Batalie echilibrata pentru fotoliul de primar al Galatiului. Cine sunt oamenii aruncati in lupta de partide

Potrivit sondajelor de opinie pre-electorale comandate de partide, nu mai putin de cinci dintre potentialii candidati sunt creditati cu peste 10% dintre optiunile electoratului. Se estimeaza ca postul de primar va fi adjudecat cu circa 30% din voturile exprimate.

Cine este barbatul care a murit in accidentul provocat de fostul prefect de Constanta

Victima fostului prefect PNL de Constanta, Ioan Albu, este un barbat din Adamclisi, afacerist cunoscut in localitate ca detinand o firma care se ocupa cu termopane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )