Libnet.ro
UNICEF

17:16

Care sunt oamenii cei mai expusi la coronavirus. Raspunsul specialistilor, dupa ce au studiat pacientii din China

Playtech Playtech,
Care sunt oamenii cei mai expusi la coronavirus. Raspunsul specialistilor, dupa ce au studiat pacientii din China

Oficiali chinezi au dat detalii despre persoanele cele mai expuse la coronavirus. Raspunsul specialistilor vine de la un studiu facut pe pacientii infectati aflati in China. Care sunt oamenii cei mai expusi la coronavirus Primlele detalii despre cele 44. 000 de cazuri cu coronavirus, au fost facute publice de catre oficialii chinezi. Acesta este cel mai . continuă pe Playtech

Cei mai ghidusi papuci de mireasa sunt niste tenisi: de ce au fost creati de Converse

In cazul in care pui accent pe confort si relaxare in ziua nuntii, din pozitia de mireasa, s-ar putea sa cochetezi cu ideea achizitiei unei perechi de tenisi Converse, editia de nunta. intr-un mod ciudat, dar nu foarte, Converse a initiat o campanie de marketing foarte interesanta pentru cea mai noua pereche de tenisi albi .

Politico: Cine sunt cei mai periculosi oameni din lume?

Cei mai periculosi lideri din lume sunt cei aflati acum in functie? - se intreaba Politico, care noteaza, in contextul Conferintei de Securitate care se desfasoara zilele acestea la Munchen, ca printre invitati se afla ministri de externe ai unor state responsabile de asasinate pe teritoriu strain, Rusia si Arabia Saudita, dar ca amenintarile vin si din interior.

Top 10 miliardari: cum si-au facut banii cei mai bogati tineri din lume

In ultimul deceniu, miliardarii la nivel global au devenit din ce in ce mai tineri, iar domeniile in care activeaza sunt dintre cele mai diverse. Din acest motiv, merita avut in vedere un top.

Se schimba harta Europei! Care sunt cele 6 tari care vor adera la Uniunea Europeana

Charles Michel, Presedintele Consiliului European, s-a intalnit duminica la Bruxelles cu liderii a sase tari din Balcanii de Vest, care candideaza la aderarea UE, pentru o discutie sincera. Se schimba harta Europei! Potrivit AFP, discutiile au avut loc in cursul unui dineu destinat sa pregateasca summitul de la Zagreb, din luna mai. Sper intr-o discutie sincera, .

Care sunt cele 11 alimente care nu expira niciodata. Nu ai nevoie de eticheta cu termen de valabilitate pentru ele

Termenul de expirare poate fi confuz. in timp ce unele alimente au inscrisa data producerii, altele termenul d evalabilitate sau data expirarii. Se pare ca unii consumatori sunt derutati de aceste date. Care sunt cele 11 alimente care nu expira niciodata Exista alimente care nu se strica niciodata. Chiar daca pot avea o anumita data .

Curs valutar BNR marti, 18 februarie. Care sunt cotatiile de azi

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis cursul valutar pentru azi, 18 februarie. Care sunt cotatiile pentru toate monedele de circulatie internationala? Noile valori vor aparea pe site-ul oficial al BNR in jurul orelor 13:00. Curs valutar BNR pentru marti, 18 februarie Indicele ROBOR, stabilit pe data de 17 februarie, a aratat ca .

Cei mai atratctivi angajatori sunt prezenti la LEAP

Companiile se straduiesc sa-si creeze o imagine impecabila in fata candidatilor, dar si in fata angajatilor, pe care vor sa-i fidelizeze cu orice pret. Acest lucru este insa posibil doar atunci cand imaginea proiectata la exterior este compatibila cu realitatea din interior.

Cine sunt cei mai tineri 10 miliardari din lume si cum si-au facut averile

Fie ca se datoreaza mostenirilor extravagante, imperiilor de afaceri de familie sau succeselor antreprenoriale proprii, in ziua de astazi exista mai multi tineri miliardari ca niciodata. Cel mai tanar miliardar existent in prezent are doar 22 de ani, in timp ce cel de-al zecelea tanar are doar 32 de ani, scrie Investopedia.

Toti romanii care vor sa iasa la PENSIE trebuie sa afle noile SCHIMBARI! Cei care au lucrat in STRAINATATE, cei mai afectati

Toti romanii care se gandesc sa iasa la pensie trebuie sa fie informati cu privire la ce trebuie sa contina dosarul de pensionare, pentru ca s-au modificat cateva lucruri. Ministrul Muncii, Violeta.

Semigreul romanesc, unul dintre cei mai puternici cai din lume. Poate tracta de peste doua ori greutatea sa

Rasa de cai de forta a fost creata la Herghelia Rusetu acum aproape patru decenii din incrucisarea a trei rase, mostenind de la acestea calitatile care il fac util pentru muncile din agricultura si silvicultura.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )