Libnet.ro
UNICEF

21:30

ALEGERI LOCALE USR preseaza PNL pentru o intelegere la Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI LOCALE USR preseaza PNL pentru o intelegere la Bucuresti

Dan Barna, presedintele Uniunii Salvati Romania USR), sustine ca protocolul cu PNL pentru candidaturi comune la Bucuresti este gata sa fie semnat, mai avand nevoie doar de acordul din partea liberalilor, dar ca Ludovic Orban nu a mai raspuns la telefon in ultimele zile. Liderul USR a precizat ca a avut ultima discutie cu Ludovic Orban in urma cu o saptamana. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri locale 2020. Termenul limita pentru depunerea candidaturilor

Alegerile locale vor avea loc in data de 27 septembrie 2020. in acest context, Autoritatea Electroala Permanenta a facut mai multe precizari cu privire la termenul limita pentru depunerea candidaturilor si.

Alegeri locale 2020. Ce spune Orban despre amanarea organizarii alegerilor. Mesajul important al premierului pentru romani

Pe 28 august incepe campania electorala pentru Alegerile Locale 2020, dar in acest moment este o presiune din ce in ce mai mare pe Guvernul Orban de a amana data alegerilor tinand cont de situati in care se afla Romania in acest moment. Alegeri locale 2020. Ce spune Orban despre amanarea organizarii alegerilor Ludovic Orban .

Alegeri locale 2020. Cum suna sloganul Gabrielei Firea. Nu umblu dupa aliante electorale

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, si-a lansat sloganul pentru campania la alegerile locale sub forma unui acronim al numelui sau: Forta, Iubire, Realitate, Eficienta, Adevar Oamenilor. intr-un mesaj pe Facebook, aceasta scrie ca, in aceasta perioada se fac si se desfac aliante politice electorale, insa ea se aliaza doar cu oamenii. Alegeri locale 2020.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, are semnale ca PNL nu mai vrea alegeri locale pe 27 septembrie

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustine ca au aparut semnale ca PNL nu a.

Alegeri locale 2020. Toti politicienii care si-au anuntat deja candidaturile pentru un scaun de primar in Bucuresti

Alegerile locale din 2020 inca se lasa asteptate, in conditiile in care pandemia de coronavirus a atras dupa sine restrictii specifice si tot felul de masuri extraordinare pentru a preveni si limita.

Alegeri locale 2020. Cand incepe campania electorala pentru alegerea primarilor

Organizarea alegerilor locale 2020 a fost fost amanata pentru data de 27 septembrie, in conditiile in care pandemia de coronavirus a atras dupa sine restrictii specifice si tot felul de masuri extraordinare pent.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )