Libnet.ro
UNICEF

22:15

Alegeri in Marea Britanie: Boris Johnson a venit cu cainele la vot. Cozi uriase la sectiile de votare (FOTO)

B1 B1,
Alegeri in Marea Britanie: Boris Johnson a venit cu cainele la vot. Cozi uriase la sectiile de votare (FOTO)

Premierul Boris Johnson a votat la alegerile anticipate din Marea Britanie, desfasurate joi. Acesta a ven it la sectia de votare insotit de cainele sau Dilyn pe care l-a pupat in fata fotografilor care il. continuă pe B1

Alegeri in Marea Britanie. Cozi la sectiile de votare Johnson a venit cu cainele la vot FOTO

Cozi la sectiile de vot din Marea Britanie, unde cetatenii sunt chemati la urne pentru a decide o noua configuratie a Parlamentului de la Londra, principala miza fiind insa legata de Brexit.

Alegeri Marea Britanie. Masuri de securitate sporite la sectiile de votare din cauza abuzurilor

Autoritatile britanice au sporit joi masurile de securitate la multe sectii de votare in alegerile generale, dupa ce politia a inregistrat in jur de 200 de plangeri privind abuzuri in mediul online si hartuire in timpul campaniei electorale, relateaza DPA.

Alegeri generale cruciale pentru Brexit, in Marea Britanie - UPDATE

Britanicii sunt chemati la urne pentru a decide o noua configuratie a Parlamentului de la Londra, principala miza fiind insa legata de Brexit. Sectiile de votare s-au deschis joi dimineata in Regatul Unit pentru alegerile generale anticipate, cruciale pentru iesirea acestei tari din Uniunea Europeana UE), promisa de premierul aflat la sfarsit de mandat Boris Johnson.

Boris Johnson, criticat de Hugh Grant dupa ce a refacut o scena din Love Actually: De Craciun ar trebui sa spuna adevarul

Marea Britanie este in plina fervoare electorala avand in vedere ca joi 12 decembrie sunt organizate alegeri, iar una din temele de campanie a fost si Brexitul.

VIDEO Un copil intins pe jos, intr-un spital, imaginea care domina campania electorala din Marea Britanie

Un baiat de 4 ani imbracat intr-o bluza cu Spider-Man, care era intins pe jos, intr-un spital, a ajuns, luni, in centrul campaniei electorale din Marea Britanie, opozitia prezentand experienta sa ca pe un simptom al sistemului deficitar de sanatate al tarii si numindu-l pe premierul Boris Johnson fara suflet pentru ca a evitat sa priveasca fotografia.

VIDEO Alegeri ca-n filme. Boris Johnson a plecat la colindat in ajunul anticipatelor, imitand celebra scena din Love, Actually Cum a reactionat Hugh Grant

Britanicii vor fi chemati joi la urne pentru a decide o noua configuratie a Parlamentului de la Londra, principala miza fiind insa legata de Brexit. Nimic romantic in nesfarsitele dezbateri pe tema. Si totusi, Boris Johnson a decis sa isi incerce norocul plecand la colindat dupa voturi si incercand sa il imite pe fermecatorul David, premierul interpretat de Hugh Grant in filmul devenit deja un clasic al Craciunului, Love, Actually.

Alegeri anticipate in Marea Britanie. Scrutinul este decisiv pentru Brexit

Sunt alegeri anticipate in Marea Britanie. Urnele s-au deschis de peste o ora si jumatate.

Au loc alegeri generale in Marea Britanie. Miza: Brexitul. Cine sunt favoritii si ce s-ar putea intampla (FOTO)

Marea Britanie organizeaza, joi, alegeri generale adica pentru parlament) in cadrul carora favoriti sunt Partidul Conservator si Partidul Laburist, miza cea mai mare a scrutinului fiind soarta Brexitului,.

Au loc alegeri generale in Marea Britanie. Miza: Brexitul. Care sunt favoritii si ce s-ar putea intampla (FOTO)

Marea Britanie organizeaza, joi, alegeri generale adica pentru parlament) in cadrul carora favoriti sunt Partidul Conservator si Partidul Laburist, miza cea mai mare a scrutinului fiind soarta Brexitului,.

Au loc alegeri parlamentare in Marea Britanie. Miza: Brexitul. Care sunt favoritii si ce s-ar putea intampla (FOTO)

Marea Britanie organizeaza, joi, alegeri generale adica pentru parlament) in cadrul carora favoriti la a obtine cele mai multe locuri sunt Partidul Conservator si Partidul Laburist, dar a caror miza.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )