Libnet.ro
UNICEF

21:00

Alegeri in Marea Britanie. Cozi la sectiile de votare Johnson a venit cu cainele la vot FOTO

Hotnews Hotnews,
 Alegeri in Marea Britanie. Cozi la sectiile de votare Johnson a venit cu cainele la vot FOTO

Cozi la sectiile de vot din Marea Britanie, unde cetatenii sunt chemati la urne pentru a decide o noua configuratie a Parlamentului de la Londra, principala miza fiind insa legata de Brexit. continuă pe Hotnews

Alegeri Marea Britanie. Masuri de securitate sporite la sectiile de votare din cauza abuzurilor

Autoritatile britanice au sporit joi masurile de securitate la multe sectii de votare in alegerile generale, dupa ce politia a inregistrat in jur de 200 de plangeri privind abuzuri in mediul online si hartuire in timpul campaniei electorale, relateaza DPA.

Alegeri in Marea Britanie: Boris Johnson a venit cu cainele la vot. Cozi uriase la sectiile de votare (FOTO)

Premierul Boris Johnson a votat la alegerile anticipate din Marea Britanie, desfasurate joi. Acesta a ven it la sectia de votare insotit de cainele sau Dilyn pe care l-a pupat in fata fotografilor care il.

Marea Britanie urmeaza exemplul Romaniei. Cozi imense s-au format la sectiile de votare (FOTO)

Cozi imense s-au format la mai multe dintre cele 650 sectii de votare din Marea Britanie in ziua unuia dintre cele mai importante scrutinuri ale ultimelor decenii. Niciodata in viata mea nu a trebuit sa stau.

Ghid esential pentru alegerile generale din Marea Britanie

Atunci cand sectiile de votare din Marea Britanie se deschid la ora locala 07:00 09:00, ora Romaniei), campania electorala pentru primele alegeri generale organizate in Regat in luna decembrie, in ultimul secol, se va incheia.

VIDEO Un copil intins pe jos, intr-un spital, imaginea care domina campania electorala din Marea Britanie

Un baiat de 4 ani imbracat intr-o bluza cu Spider-Man, care era intins pe jos, intr-un spital, a ajuns, luni, in centrul campaniei electorale din Marea Britanie, opozitia prezentand experienta sa ca pe un simptom al sistemului deficitar de sanatate al tarii si numindu-l pe premierul Boris Johnson fara suflet pentru ca a evitat sa priveasca fotografia.

Alegeri anticipate in Marea Britanie. Scrutinul este decisiv pentru Brexit

Sunt alegeri anticipate in Marea Britanie. Urnele s-au deschis de peste o ora si jumatate.

Au loc alegeri generale in Marea Britanie. Miza: Brexitul. Cine sunt favoritii si ce s-ar putea intampla (FOTO)

Marea Britanie organizeaza, joi, alegeri generale adica pentru parlament) in cadrul carora favoriti sunt Partidul Conservator si Partidul Laburist, miza cea mai mare a scrutinului fiind soarta Brexitului,.

Au loc alegeri generale in Marea Britanie. Miza: Brexitul. Care sunt favoritii si ce s-ar putea intampla (FOTO)

Marea Britanie organizeaza, joi, alegeri generale adica pentru parlament) in cadrul carora favoriti sunt Partidul Conservator si Partidul Laburist, miza cea mai mare a scrutinului fiind soarta Brexitului,.

Au loc alegeri parlamentare in Marea Britanie. Miza: Brexitul. Care sunt favoritii si ce s-ar putea intampla (FOTO)

Marea Britanie organizeaza, joi, alegeri generale adica pentru parlament) in cadrul carora favoriti la a obtine cele mai multe locuri sunt Partidul Conservator si Partidul Laburist, dar a caror miza.

SONDAJ TRANSFERGO, MAREA BRITANIE: Imigrarea este prea ridicata, dar sistemul de sanatate are nevoie de mai multi straini

Peste jumatate dintre englezi 54%) considera ca Marea Britanie poate acoperi singura cererea de forta de munca din economie, fara sa fie nevoie de imigranti, arata cel mai recent studiu realizat de YouGov si comandat de serviciul de transfer de bani TransferGo.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )