Libnet.ro
UNICEF

19:15

Alegeri Moldova 2020. Maia Sandu vs. Igor Dodon. Ce spun ultimele sondaje de opinie inainte de scrutinul de duminica

B1 B1,
Alegeri Moldova 2020. Maia Sandu vs. Igor Dodon. Ce spun ultimele sondaje de opinie inainte de scrutinul de duminica

Alegerile prezidentiale din Republica Moldova 2020 au un rol extrem de important in ceea ce priveste viitorul micului stat de peste Prut. Maia Sandu si Igor Dodon, un candidat pro-occidental si altul pro-rus au. continuă pe B1

Alegeri Moldova 2020. Maia Sandu refuza dezbaterea cu Igor Dodon: Daca vezi pe strada un gainat, in ocolesti

Republica Moldova se afla din nou in fata unui moment istoric: alegerile prezidentiale, care pot trasa o noua directie micului stat aflat langa Romania, Rusia si Ucraina. De o parte, Maia Sandu, politicianul pr.

Maia Sandu anunta ca nu va participa la dezbateri electorale cu Igor Dodon: Cu un asemenea personaj nu mai avem ce discuta. Reactia stuff-ului lui Dodon

Candidata PAS la functia de presedinte, Maia Sandu, a anuntat luni, 9 noiembrie, ca nu va participa la dezbateri electorale cu Igor Dodon. Desi cateva zile in urma anuntase ca va participa doar la o dezbatere, iar anterior chiar l-a invitat insistent la dezbateri pe Igor Dodon, acum lidera PAS a renuntat la aceasta idee si spune ca presedintele in exercitiu trebuie sa aiba dezbateri cu procurorii.

Cum santajeaza Igor Dodon moldovenii din Federatia Rusa ca acestia sa-i ofere votul la prezidentiale

Igor Dodon a decis sa recurga la tehnici de santaj pentru a-i convinge pe moldovenii stabiliti in Federatia Rusa sa-l voteze in turul doi al alegerilor prezidentiale din 15 noiembrie. Presedintele in exercitiu s-a aratat indignat de prezenta scazuta la vot la sectiile de votare deschise in Rusia si le-a spus cetatenilor ca, daca vor sa beneficieze de inca o amnistie migrationala, trebuie sa arate stampila votat din pasaport.

Ce spun sondajele despre turul II al prezidentialelor din R. Moldova: Diferente foarte mici intre Maia Sandu si Igor Dodon

Doua sondaje realizate in Republica Moldova dupa turul I al alegerilor prezidentiale sugereaza ca lupta decisiva dintre actualul sef al statului moldovenesc, Igor Dodon, si pro-europeana Maia Sandu ar putea fi extrem de stransa.

Renato Usatii: Maia Sandu a gresit ca a decis sa nu mearga la dezbateri electorale cu Igor Dodon

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatii, ex-candidat la functia de presedinte care a obtinut 17% in scrutinul din 1 noiembrie, considera ca Maia Sandu a gresit atunci cand a decis ca nu va merge la dezbateri electorale cu Igor Dodon.

Vlad Batrincea : Maia Sandu se teme de dezbateri electorale cu Igor Dodon

Deputatul socialist Vlad Batrincea, care este si seful staffului electoral al candidatului independent la prezidentiale, Igor Dodon, critica decizia contracandidatei Maiei Sandu de a nu participa la dezbateri electorale. Candidatul democratic, pretins european, se teme de dezbateri, a declarat Vlad Batrincea intr-o conferinta de presa, transmite IPN.

Cum explica Maia Sadu refuzul de a participa la o dezbatere cu Igor Dodon

Maia Sandu refuza sa participe la o dezbatere publica cu Igor Dodon din considerentul ca acesta nu este cointeresat de o discutie veritabila. Mai mult decat atat, Maia Sandu afirma ca nu se va lasa atrasa in noroiul pe care-l propaga contracandidatul sau, noteaza IPN.

Anatol Taranu: PDM a oferit posibilitatea crearii unui Guvern totalmente fidel lui Igor Dodon

Decizia Partidului Democrat de a se retrage dupa alegerile prezidentiale din coalitia de guvernare a oferit posibilitatea lui Igor Dodon de a crea un guvern ca, in cazul in care Maia Sandu va deveni presedinte, sa nu se ciocneasca cu un guvern sovaielnic, dar cu unul care va fi totalmente fidel lui Igor Dodon.

Mai multi experti sustin ca Igor Dodon a fost implicat intr-o schema de procurare a energiei electrice

Mai multi experti in energetica afirma ca cetatenii R. Moldova au fost fraudati, in anul 2008, cu 14,5 milioane de dolari in urma unei scheme de procurare a energiei electrice. Implicati in schema ar fi fost actualul presedinte Igor Dodon, atunci ministru al Economiei si presedinta Parlamentului, Zinaida Greceanii, atunci premier. Expertii spun ca a fost deschisa o cauza penala, dar aceasta a fost clasata fara ca subiectul sa fie investigat.

Iohannis, despre alegerile prezidentiale din R. Moldova: M-am bucurat sa vad un vot al cetatenilor pentru Maia Sandu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca s-a bucurat cand a vazut ca lidera PAS, Maia Sandu, a invins in primul tur al alegerilor prezidentiale din R. Moldova. Totodata, liderul de la Cotroceni a accentuat ca Romania va monitoriza foarte atent turul doi de scrutin, care se va desfasura pe 15 noiembrie, ca acesta sa fie decis exclusiv de votul alegatorilor, fara interferente nedorite.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )