Libnet.ro
UNICEF

15:00

Alegeri parlamentare 2020. Mai multi simpatizanti ai USR cer demisia lui Dan Barna, dupa ce acesta a anuntat ca rezultatul alegerilor este istoric

Adevărul Adevărul,
Alegeri parlamentare 2020. Mai multi simpatizanti ai USR cer demisia lui Dan Barna, dupa ce acesta a anuntat ca rezultatul alegerilor este istoric

Mai multi simpatizanti USR au cerut demisia lui Dan Barna de la sefia USR, in comentarii la mesajul video al acestuia postat pe pagina sa de Facebook, dupa aparitia exit-poll al CURS-Avangarde care arata ca USR-PLUS este in jurul procentului de 15% la alegerile parlamentare de duminica. Din punctul de vedere al USR-PLUS pot sa spun ca este un rezultat istoric, preciza in video Barna, aflat in izolare din cauza infectarii cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Mai multi simpatizanti ai USR cer demisia liderului partidului Dan Barna

Mai multi simpatizanti USR au cerut demisia lui Dan Barna de la sefia USR, in comentarii la mesajul video al acestuia postat pe pagina sa de Facebook, dupa aparitia exit-poll al CURS-Avangarde care arata ca USR-PLUS este in jurul procentului de 15% la alegerile parlamentare de duminica. Din punctul de vedere al USR-PLUS pot sa spun ca este un rezultat istoric, preciza in video Barna, aflat in izolare din cauza infectarii cu noul coronavirus.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate partiale: PNL si USR au obtinut cele mai multe voturi la Cluj

PNL a castigat alegerile parlamentare 2020 de la Cluj, insa a obtinut un rezultat mai modest decat la algerile anterioare.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultatele din Noua Zeelanda. USR-PLUS a primit cele mai multe voturi

Potrivit primelor rezultate la alegerile parlamentare 2020 din Diaspora, USR-PLUS a obtinut cele mai multe voturi in Auckland, Noua Zeelanda, acolo unde procesul de vot s-a incheiat.

Alegeri Parlamentare 2020: Presedintele USR Gorj a fost amendat de politie pentru un mesaj cu caracter electoral postat pe pagina de Facebook

Alegeri parlamentare 2020: Radu Miruta, presedintele USR Gorj, a fost amendat de politie pentru ca a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu caracter electoral.

Rezultate exit poll alegeri parlamentare 2020. PSD, PNL si USR-PLUS, marii invingatori ai alegerilor

Rezultate exit poll alegeri parlamentare 2020. Singurul exit poll din Romania va fi prezentat la ora 21. 00 pe Antena 3 si pe site-ul antena3. ro. La Antena 3 afli cine sunt castigatorii alegerilor.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: MAI: 29 de sesizari referitoare la posibile fapte care au legatura cu procesul electoral

Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, a anuntat ca, pana la ora 12. 00, au fost inregistrate 29 de sesizari referitoare la posibile fapte care au legatura cu procesul electoral si s-au aplicat 6 sanctiuni. De asemenea, au fost sesizate cinci posibile fapte penale, scrie News.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: MAI anunta 29 de sesizari referitoare la posibile fapte care au legatura cu procesul electoral

Purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, a anuntat ca, pana la ora 12. 00, au fost inregistrate 29 de sesizari referitoare la posibile fapte care au legatura cu procesul electoral si s-au aplicat 6 sanctiuni. De asemenea, au fost sesizate cinci posibile fapte penale, scrie News.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: MAI spune ca au fost sesizate cateva incidente, dar care nu au afectat desfasurarea votului

Ministerul Afacerilor Interne a transmis ca procesul electoral de duminica a inceput fara probleme deosebite in intreaga tara. Au fost sesizate cateva incidente, dar care nu au afectat desfasurarea votului, potrivit News.

Rezultate oficiale Alegeri Parlamentare 2020. Rasturnare de situatie, inca un partid intra in Parlament?! Cat au PSD, PNL si USR-PLUS

Anul acesta, atipic, am avut parte si de alegeri parlamentare, la fel de atipice. Atipice datorita situatiei de facto, dar si prin prisma rezultatelor, unele dintre ele chiar surprinzatoare. Desi primele sondaje dadeau un invingator cert, datele oficiale arata cu totul altceva, iar acum fiecare partid isi reorganizeaza strategiile. in acelasi timp noua ordine din .

Alegeri parlamentare 2020 pe judete. Capi de lista PNL, PSD, USR, PMP si Pro Romania, pe judete

Duminica aceasta, pe 6 decembrie 2020, vor avea loc alegerile parlamentare 2020. Fiecare judet a primit un numar fix de senatori si deputati, in functie de numarul de locuitori pe care il are. Iata care sunt capii de lista ale partidelor, pe judete, conform celor de la stirileprotv. ro. Alegeri parlamentare 2020 pe judete: PNL, PSD, .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )