Libnet.ro
UNICEF

19:31

Alegeri parlamentare 2020. Mai sunt 6 zile in care romanii din Diaspora se pot inscrie la votul prin corespondenta

B1 B1,
Alegeri parlamentare 2020. Mai sunt 6 zile in care romanii din Diaspora se pot inscrie la votul prin corespondenta

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, anunta ca mai sunt 6 zile in care romanii din Diaspora se pot inscrie la votul prin corespondenta, atragand atentia ca aceasta este cea mai sigura cale pentru a va. continuă pe B1

Alegeri parlamentare 2020. Tensiuni in PNL pentru locurile pe liste: Cine nu mai apare si care sunt numele-surpriza

Alegeri parlamentare 2020. Este tensiune mare in PNL. Liderii de filiala fac pelerinaj la Ludovic Orban, pentru a-si impune pe liste oamenii apropiati.

Alegeri parlamentare 2020. Cum votam prin corespondenta la scrutinul din 6 decembrie

Alegeri parlamentare 2020. Peste 22. 000 de romani aflati in strainatate s-au inscris pana miercuri pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare care sunt programate pentru 6 decembrie.

PSD Teleorman si-a finalizat lista pentru alegeri parlamentare 2020. Carmen Dan, loc neeligibil. Dancila nu apare pe lista

Social-democratii din Teleorman si-au finalizat lista pentru alegeri parlamentare 2020 si vestile nu sunt prea bune pentru politicienii cu notorietate din epoca Dragnea.

Alegeri parlamentare 2020. Elena Basescu revine in politica. Unde va candida mezina fostului presedinte

Alegeri parlamentare 2020. Elena Basescu, fiica cea mica a fostului presedinte Traian Basescu, revine in politica si a anuntat ca va candida pe listele PMP Constanta pentru un mandat de deputat.

Aurescu anunta ca mai sunt 6 zile in care romanii din diaspora se pot inscrie pentru votul prin corespondenta la parlamentare: E cea mai sigura cale pentru a va proteja sanatatea

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, face apel la romanii din strainatate sa se inscrie pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentaredin 6 decembrie, termenul expirand in 21 septembrie. El spune ca este cea mai sigura cale pentru protejarea sanatatii, in contextul pandemiei de COVID-19. Pana acum, 24. 732 de romani s-au inscris pentru votul prin corespondenta, iar 3. 939 pentru votul la urne.

Alegeri parlamentare 2020. Cum obtii viza de flotant pentru a vota in alt oras decat cel de domiciliu

Se apropie alegerile parlamentare 2020, iar cei care vor sa voteze in alta localitate decat cea de domiciliu au inca timp sa obtina un document de resedinta, cunoscut drept viza de flotant. Procedura.

Alegeri parlamentare 2020. Care este salariul unui deputat

Alegerile pentru Senat si Camera Deputatilordin acest an sunt programate pentru data de 6 decembrie. in acest context, romanii si-au pus intrebarea legitima, cat castiga un deputat din tara.

Alegeri parlamentare 2020. Alegatorul cu act de identitate expirat in perioada 1 martie - 6 decembrie poate vota

La alegerile parlamentare din decembrie vor putea vota si romanii cu carti de identitate expirate in intervalul martie decembrie. Autoritatile au luat aceasta decizie tinand cont de epidemia de coronavirus.

Alegeri parlamentare 2020. Care este salariul unui senator

Se apropie alegerile legislative din decembrie si incepe batalia pentru locurile confortabile de parlamentari. Si, de foarte multe ori romanii si-au pus intrebarea legitima, cat castiga un senator.

Alegeri parlamentare 2020. Actele cu care poti vota in diaspora

Partidele politice au inceput pregatirile pentrualegerile parlamentare2020. Acestea sunt preconizatesa aiba loc pe data de 6 decembrie. Care sunt actele cu care poti vota in.

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )