Libnet.ro
UNICEF

20:15

Alegeri parlamentare 2020. Care este salariul unui senator

B1 B1,
Alegeri parlamentare 2020. Care este salariul unui senator

Se apropie alegerile legislative din decembrie si incepe batalia pentru locurile confortabile de parlamentari. Si, de foarte multe ori romanii si-au pus intrebarea legitima, cat castiga un senator. continuă pe B1

Alegeri parlamentare 2020. Care este salariul unui deputat

Alegerile pentru Senat si Camera Deputatilordin acest an sunt programate pentru data de 6 decembrie. in acest context, romanii si-au pus intrebarea legitima, cat castiga un deputat din tara.

Alegeri parlamentare 2020. Cum votam prin corespondenta la scrutinul din 6 decembrie

Alegeri parlamentare 2020. Peste 22. 000 de romani aflati in strainatate s-au inscris pana miercuri pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare care sunt programate pentru 6 decembrie.

Alegeri parlamentare 2020. Cum obtii viza de flotant pentru a vota in alt oras decat cel de domiciliu

Se apropie alegerile parlamentare 2020, iar cei care vor sa voteze in alta localitate decat cea de domiciliu au inca timp sa obtina un document de resedinta, cunoscut drept viza de flotant. Procedura.

Alegeri parlamentare 2020. Cine poate solicita urna mobila si care este procedura

Alegerile parlamentare se vor desfasura pe data de 6 decembrie, in conditiile in care tot mai multi politicieni, in frunte cu seful statului, par sa excluda amanarea scrutinului. in acest context cetatenii.

Alegeri parlamentare 2020. Cine poate vota la sectiile din Romania

Alegerile parlamentare vor avea loc, cel mai probabil, pe 6 decembrie 2020. Data nu a fost stabilita definitiv, in conditiile in care Guvernul a ales aceasta zi, dar Curtea Constitutionala a sustinut ca decizia.

Alegeri parlamentare 2020. Peste 21.000 de romani din strainatate s-au inscris pentru votul prin corespondenta

Peste 21. 000 de romani s-au inscris, pana luni, ora 16, pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Cati romani s-au inscris pentru votul prin corespondeta la alegerile.

Alegeri parlamentare 2020. Pe ce lista va candida pana la urma Gabriela Firea

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat primele decizii importante luate de social democrati in perspectiva alegerilor parlamentare. Detalii despre candidatura Gabrielei Firea la.

Alegeri parlamentare 2020: Eugen Tomac va deschide lista candidatilor pentru Camera Deputatilor, in Bucuresti. Cristian Diaconescu, primul pe lista de la Senat

Lista candidatilor PMP din Bucuresti pentru Camera Deputatilor va fi deschisa de Eugen Tomac, presedintele partidului, in timp ce pentru Senat, primul pe lista candidatilordin Capitala va fi fostul ministru al Af.

Care este cel mai mare defect al Andrei. Chiar Catalin Maruta a dezvaluit secretul

Catalin Maruta este la fel de indragostit si astazi de sotia sa, Andra, ca in prima zi. Ca in orice relatie, cei doi se mai tachineaza, dar nu cu rautate, de cele mai multe ori. Catalin Maruta dezvaluie care este cel mai mare defect al Andrei Andra si Catalin Mandruta sunt de 11 ani impreuna, .

Alegeri parlamentare: Dan Barna deschide lista candidatilor USR PLUS la Sibiu

Dan Barna candideaza la Sibiu si este primul pe lista USR PLUS pentru Camera Deputatilor. Decizia apartine membrilor USR PLUS din Sibiu care sambata si-au desemnat candidatii la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )