Libnet.ro
UNICEF

11:00

Alegeri parlamentare 2020. Oficial. Ludovic Orban isi da demisia din functia de premier. Am facut tot ce e omeneste posibil

Adevărul Adevărul,
Alegeri parlamentare 2020. Oficial. Ludovic Orban isi da demisia din functia de premier. Am facut tot ce e omeneste posibil

Alegeri parlamentare 2020. Ludovic Orban a anuntat luni seara ca isi da demisia din functia de premier, la aproape un an de cand a ajuns in aceasta functie. Demisia vine in urma scorului slab al PNL la alegerile parlamentare. continuă pe Adevărul

Alegeri parlamentare 2020.Ludovic Orban isi da demisia din functia de premier.Demisia mea vreau sa arate un lucru limpede: nu ma cramponez de nicio functie

Ludovic Orban ar urma sa anunte ca isi da demisia functia de premier la ora 19. 00, sustin surse politice pentru Adevarul. Seful de la Palatul Victoria are o declaratie de presa anuntata pentru aceasta seara.

Premierul Ludovic Orban si primarul general Nicusor Dan, impreuna la sediul PNL. Care este atmosfera la fata locului (FOTO, VIDEO)

Ludovic Orban, prim-ministrul Romaniei si totodata presedintele PNL, si Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, au sosit la sediul central al Partidului National Liberal din Capitala. Atmosfera este una.

Orban: Am votat pentru dezvoltare, pentru o Romanie dinamica, moderna. Nu exista risc de infectare daca mergeti la vot

Alegeri parlamentare 2020. Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, faptul ca a mers si a votat pentru dezvoltarea Romaniei si pentru o echipa care sa urmareasca reforme.

Alegeri parlamentare 2020. Politicienii voteaza: Orban: Puneti-va pecetea pe soarta Romaniei pentru urmatorii 4 ani Ciolacu: Am votat impotriva incompetentei si indolentei

Mai multi politicieni au votat deja la alegerile parlamentare 2020. Premierul Ludovic Orban a declarat, dupa ce a votat, ca este o zi decisiva pentru evolutia ulterioara a Romaniei, in timp ce liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a indemnat pe romani sa voteze in spiritul Sfantului Nicolae. 13 Basescu, incalcand regulile CNA: Am votat PMP 11. 31: Nicusor Dan: Desi suntem un popor latin si emotional, ii indemn pe romani sa voteze cu capul09. 53: Kelemen Hunor: Astept de la viitorul Parlament stabilitate, predictibilitate si mai putine certuri inutile09. 13: Iohannis, dupa ce a votat: Avem sansa istorica de a alege un parlament mai bun08. 50: Ciolos, spune ca a votat pentru oameni noi in politica.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultatul orelor 21: PSD conduce detasat. Prima reactie trista a lui Ludovic Orban

Aproape 19 milioane de romani sunt asteptati la urne pentru a decide cum va arata viitorul Parlament, cate patide si cata putere le vom da noi. Fiecare vot al nostru se traduce in procente, iar acestea in numar de senatori si deputati. Pe de alta parte, pandemia face din aceste alegeri un exercitiu democratic neobisnuit, .

Alegeri parlamentare 2020. Dan Barna nu ia in calcul demisia: Au fost rezultate spectaculoase in ultimii ani

Alegeri parlamentare 2020. Presedintele USR-PLUS, Dan Barna, a lasat de inteles ca nu se gandeste sa-si dea demisia din fruntea partidului, precizand ca ultimele rezultate din alegeri sunt spectaculoase.

Rezultate oficiale Alegeri Parlamentare 2020. Rasturnare de situatie, inca un partid intra in Parlament?! Cat au PSD, PNL si USR-PLUS

Anul acesta, atipic, am avut parte si de alegeri parlamentare, la fel de atipice. Atipice datorita situatiei de facto, dar si prin prisma rezultatelor, unele dintre ele chiar surprinzatoare. Desi primele sondaje dadeau un invingator cert, datele oficiale arata cu totul altceva, iar acum fiecare partid isi reorganizeaza strategiile. in acelasi timp noua ordine din .

Alegeri parlamentare 2020 in diaspora tot ce trebuie sa stii despre votul in strainatate

Cetatenii romani care au domiciliul sau resedinta in strainatate, isi pot exercita dreptul de a vota la alegerile parlamentare din afara tarii, alegeri care vor avea loc pe data de 6 decembrie 2020. Iata cateva informatii despre alegerile parlamentare 2020 in diaspora, potrivit agerpres. Tot ce trebuie sa stii despre alegerile parlamentare din 2020 in .

Rezultate exit poll alegeri parlamentare 2020. Rezultatele pentru Senat si Camera Deputatilor

Rezultate exit poll alegeri parlamentare 2020. Antena 3 a comandat sondajul CURS-Avangarde cu primele rezultate exit poll la alegerile parlamentare. Iata lista completa a rezultatelor pentru Senat si Camera Deputatilor.

Rezultate exit poll alegeri parlamentare 2020. Primele rezultate in Bucuresti

Rezultate exit poll alegeri parlamentare 2020. Cine a castigat alegerile parlamentare in Bucuresti? Singurul exit-poll din Romania va fi prezentat in direct la Antena 3 si pe site-ul antena3. ro, duminica, 6 decembrie 2020, la ora 21.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )