Libnet.ro
UNICEF

20:30

Alegeri parlamentare 2020.Ludovic Orban isi da demisia din functia de premier.Demisia mea vreau sa arate un lucru limpede: nu ma cramponez de nicio functie

Adevărul Adevărul,
Alegeri parlamentare 2020.Ludovic Orban isi da demisia din functia de premier.Demisia mea vreau sa arate un lucru limpede: nu ma cramponez de nicio functie

Ludovic Orban ar urma sa anunte ca isi da demisia functia de premier la ora 19. 00, sustin surse politice pentru Adevarul. Seful de la Palatul Victoria are o declaratie de presa anuntata pentru aceasta seara. continuă pe Adevărul

Alegeri parlamentare 2020. Oficial. Ludovic Orban isi da demisia din functia de premier. Am facut tot ce e omeneste posibil

Alegeri parlamentare 2020. Ludovic Orban a anuntat luni seara ca isi da demisia din functia de premier, la aproape un an de cand a ajuns in aceasta functie. Demisia vine in urma scorului slab al PNL la alegerile parlamentare.

Ludovic Orban isi da demisia din functia de prim-ministru al Romaniei

Ludovic Orban, presedintele PNL, isi da demisia din functia de prim-ministru al Romaniei. Potrivit unor surse Antena 3, Ludovic Orban isi depune mandatul, iar vicepremierul Raluca Turcan urmeaza sa devina premier interimar.

Alegeri parlamentare 2020. Orban: Sunt foarte multumit de echipa de guvernare pe care o conduc

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, ca este foarte multumit de echipa de guvernare pe care o conduce, toti fiind oameni seriosi, implicati, care pricep lucrurile si care imping lucrurile inainte. Ludovic Orban a fost intrebat, vineri, daca va avea aceeasi echipa de ministri, in cazul in care va ramane premier dupa alegerile parlamentare din 2020 si a raspuns: imi puneti o intrebare la care in mod evident ca nu pot sa raspund.

Surse: Orban isi da demisia din fruntea Guvernului. Premier interimar ar putea fi Raluca Turcan

Ludovic Orban isi va depune mandatul din functia de prim-ministru, ca urmare a rezultatului slab i.

Alegeri parlamentare 2020. Ce socoteala isi fac partidele inainte de scrutin

La alegerile parlamentare 2020, PNL spera ca diferenta fata de USR PLUS sa fie cat mai mare, astfel incat sa cedeze cat mai putine ministere. Evident, Dan Barna si Dacian Ciolos gandesc pe dos. PSD are o singura miza: sa nu intre ProRomania in Parlament, in timp ce PMP isi joaca viitorul politic. Avem deja o certitudine: UDMR va fi in Legislativ, poate chiar din nou la putere.

Alegeri parlamentare 2020. Cine sunt candidatii din Vrancea care aspira la functiile de deputati si senatori

Judetul Vrancea are rezervate in noul Parlament cinci functii de deputati si doua de senatori. La alegeri parlamentare 2020 s-au inscris noua partide si aliante politice, care au depus liste complete de candidati.

Rezultate partiale alegeri parlamentare 2020, dupa numararea a 96% din voturi: PSD pe primul loc, urmat de PNL si USR-PLUS

Rezultatele partiale ale alegerilor parlamentare 2020 agregate de Code for Romania pe baza datelor BEC plaseaza PSD pe primul loc dupa numararea a jumatate dintre voturi. Situatia la ora 8. 00, dupa centralizarea provizorie a 96% din voturi.

FOTO Alegeri parlamentare 2020. Peste 86.000 de romani din diaspora au votat in Noua Zeelanda a inceput a doua zi de vot

Peste 86. 000 de romani au votat in diaspora, pana sambata, la ora 22:00 ora Romaniei), la alegerile parlamentare. Avand in vedere diferentele de fus orar, a inceput deja a doua zi a votarii in Auckland, Noua Zeelanda. Asta, in timp ce prima zi de vot in SUA a inceput abia de sambata, la ora 17. 00, ora Romaniei.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Presedinte de sectie din Alba, confirmat cu COVID-19

Activitatea in Sectia de votare nr. 429 din satul Tauni, comuna Valea Lunga, a fost suspendata duminica pentru o jumatate de ora, timp in care in interior s-a facut dezinfectia, dupa ce presedintele sectiei a fost confirmat cu COVID-19.

Orban: Am votat pentru dezvoltare, pentru o Romanie dinamica, moderna. Nu exista risc de infectare daca mergeti la vot

Alegeri parlamentare 2020. Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, faptul ca a mers si a votat pentru dezvoltarea Romaniei si pentru o echipa care sa urmareasca reforme.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )