Libnet.ro
UNICEF

11:30

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Rezultate partiale dupa numararea a peste 50% din voturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Rezultate partiale dupa numararea a peste 50% din voturi

Rezultatele partiale provizorii dupa numararea a aproximativ 50% din voturile exprimate la alegerile parlamentare de duminica releva ca PSD se mentine pe primul loc atat la Camera deputatilor, cat si la Senat, fiind urmat de PNL, iar AUR are procente mai mari decat cele din exit-poll, apropiindu-se la Alianta USR-PLUS. La acest moment, Pro Romania si PMP se situeaza sub pragul electoral de 5%. continuă pe Ziarul Bursa

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Rezultate partiale dupa numararea a peste 95% din voturi

Rezultatele partiale provizorii dupa numararea a aproximativ 95% din voturile exprimate la alegerile parlamentare de duminica releva ca PSD conduce, urmat de PNL si USR-PLUS.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Rezultate partiale dupa numararea a 95% din voturi

Dupa numararea a peste 95 la suta din voturi, adica a peste 5 milioane de voturi, PSD conduce, urmat de PNL si USR-PLUS.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate partiale: USR PLUS ar fi castigat la Brasov

USR PLUS este marea castigatoare a alegerilor parlamentare 2020 la Brasov. Alianta a fost urmata de PNL, in timp ce PSD e a treia. Rezultatele sunt insa partiale.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate partiale: PNL si USR au obtinut cele mai multe voturi la Cluj

PNL a castigat alegerile parlamentare 2020 de la Cluj, insa a obtinut un rezultat mai modest decat la algerile anterioare.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii: in Maramures PNL a obtinut victoria

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii. Dupa numararea a peste 98% din voturi, PNL conduce detasat in Maramures.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii: in judetul Satu Mare a castigat UDMR

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii. Dupa numararea a peste 97% din voturi, UDMR conduce detasat in judetul Satu Mare.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale partiale: PNL castiga la Bistrita-Nasaud

PNL a castigat alegerile parlamentare 2020 in judetului Bistrita-Nasaud, conform rezultatelor provizorii. Diferenta dintre liberali si principalul partid de opozitie, PSD, este insa una mica.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii in judetul Hunedoara

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii in judetul Hunedoara: Partidul Social Democrat a obtinut cele mai multe voturi in judetul Hunedoara.

Alegeri Parlamentare 2020. Rezultate oficiale provizorii la Camera Deputatilor si Senat din judetul Gorj

Alegeri Parlamentare 2020. Rezultatele oficiale partiale arata ca, in judetul Gorj, alegerile au fost castigate, asa cum era de asteptat, de catre PSD, care are sanse mari sa trimita in Camera Deputatilor trei reprezentanti din cei cinci pe care-i are judetul Gorj.

Alegeri parlamentare 2020. Rezultate oficiale partiale Timis. USR-PLUS castiga atat la Senat, cat si la Camera Deputatilor

Rezultate oficiale provizorii dupa alegerile parlamentare 2020 in judetul Timis. USR-PLUS a castigat atat la Senat, cat si la Camera Deputatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )