Libnet.ro
UNICEF

20:15

Alegeri parlamentare 2020. Tot ce trebuie sa stii despre alegerile parlamentare

Antena3 Antena3,
Alegeri parlamentare 2020. Tot ce trebuie sa stii despre alegerile parlamentare

Alegeri parlamentare 2020. La alegerile de duminica, 6 decembrie 2020, romanii sunt chemati la vot pentru a alege, pentru urmatorii patru ani, respectiv pana in anul 2024, 465 de parlamentari, dintre care 136 de senatori si 329 de deputati. continuă pe Antena3

Alegeri parlamentare 2020. Romanii din diaspora pot vota chiar daca documentul de resedinta a expirat

Mai sunt doar cateva zile pana la alegerile parlamentare 2020, iar Autoritatea Electorala Permanenta AEP) le aminteste romanilor care au un document ce atesta resedinta in strainatate si al carui termen.

Alegeri parlamentare 2020. Cum afli la ce sectie vei putea vota

La Alegerile parlamentare 2020, alegatorii pot vota la sectia unde sunt arondati, in concordanta cu domiciliul sau resedinta. Aceste informatii sunt disponibile in Registrul Electoral, care este un sistem informatic national in care se inregistreaza permanent datele tuturor cetatenilor romani care dobandesc dreptul de vot odata cu implinirea varstei de 18 ani.

Alegeri parlamentare 2020. Cine poate vota prin intermediul urnei mobile

La alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 isi pot exercita dreptul la vot prin intermediul urnei mobile atat persoanele aflate in carantina sau izolare din cauza pandemiei de Covid-19, cat si persoanele netransportabile din motive de boala sau invaliditate, dar si cele care executa o pedeapsa privativa de libertate.

VIDEO Alegeri parlamentare 2020 in pandemie: Ghidul alegatorului - cum si unde putem vota

La alegerile din 6 decembrie 2020, vor fi alesi membrii Senatului si ai Camerei Deputatilor oentru urmatorii 4 ani. Senatorii si deputatii sunt alesi pe listele propuse de partide, urmand ca mandatele sa fie distribuite proportional, in functie de procentele obtinute de fiecare partid, cu conditia sa fie depasit pragul electoral de 5%. Vedeti mai jos un ghid al alegatorului pentru alegerile de duminica, organizate in conditii speciale, in contextul pandemiei de COVID-19.

Alegeri parlamentare 2020: Romanii din strainatate pot vota chiar daca documentul de resedinta a expirat dupa 1 martie

Romanii care au un document ce atesta resedinta in strainatate si al carui termen de valabilitate a expirat in perioada 1 martie - 6 decembrie vor putea vota la alegerile pentru Senat si Camera Deputatilor.

Victor Ponta, despre economia Romaniei si criza financiara: Nu marirea TVA-ului este solutia, trebuie sa scazi taxare pe munca si sa pui impozitare diferentiata (VIDEO)

Victor Ponta a discutut in platoul B1 TV despre criza economica din Romania in 2021 si solutiile pe care Pro Romania le vede eficeinte in tara noastra, in contextul unei viitoare crize economice. Liderul Pro.

ALEGERI PARLAMENTARE |AEP: Sunt putin peste 18 milioane de cetateni cu drept de vot inscrisi in Registrul electoral, la data de 2 decembrie

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a transmis ca numarul total de cetateni cu drept de vot la alegerile parlamentare din 6 decembrie, inscrisi in Registrul electoral la data de 2 decembrie, este.

Rares Bogdan (PNL): Vom castiga alegerile si vom guverna Romania impreuna cu PMP si USR. Noi speram la o prezenta la vot care sa se apropie de 40% (VIDEO)

Europarlamentarul Rares Bogdan, prim-vicepresedinte al PNL, a declarat marti seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca potrivit sondajelor consultate de liberali, prezenta la vot la alegerile din 6 .

Parlamentare 2020: Castiguri salariale si costul fortei de munca din ultimii patru ani

Pe masura ce tot mai multe foste unitati de productie au trecut prin procese de privatizare, dar si pe fondul intrarii pe piata din Romania a unui numar tot mai mare de jucatori straini, distributia salariala a suferit, de asemenea, modificari, in.

Orban, informatie majora inainte de alegeri. Autoritatile cauta solutii pentru romanii afectati de COVID-19

Ludovic Orban a facut un anunt important inainte de alegeri. Premierul a declarat ca autoritatile cauta solutii pentru cetatenii care se afla in carantina sau internati in localitatile in care nu au domiciliu, cauza din care nu pot vota. in acelasi timp, cei care sunt carantinati sau internati in judetele in care locuiesc vor putea vota daca cer urna mobila, a precizat premierul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )