Libnet.ro
UNICEF

14:00

Alegeri parlamentare 2020. Romanii din diaspora pot vota chiar daca documentul de resedinta a expirat

B1 B1,
Alegeri parlamentare 2020. Romanii din diaspora pot vota chiar daca documentul de resedinta a expirat

Mai sunt doar cateva zile pana la alegerile parlamentare 2020, iar Autoritatea Electorala Permanenta AEP) le aminteste romanilor care au un document ce atesta resedinta in strainatate si al carui termen. continuă pe B1

Alegeri parlamentare 2020: Romanii din strainatate pot vota chiar daca documentul de resedinta a expirat dupa 1 martie

Romanii care au un document ce atesta resedinta in strainatate si al carui termen de valabilitate a expirat in perioada 1 martie - 6 decembrie vor putea vota la alegerile pentru Senat si Camera Deputatilor.

Alegeri parlamentare 2020. Care sunt atributiile unui senator

Pe data de 6 decembrie romanii cu drept de vot sunt chemati sa aleaga componenta noului Parlament. Care sunt insa principalele atributii pe care senatorii le au. Principalele atributii ale.

Alegeri parlamentare 2020. Care sunt atributiile unui deputat

Pe data de 6 decembrie romanii cu drept de vot sunt chemati sa aleaga componenta noului Parlament. Care sunt insa mai exact principalele atributii pe care deputatiile au. Care sunt.

Orban, informatie majora inainte de alegeri. Autoritatile cauta solutii pentru romanii afectati de COVID-19

Ludovic Orban a facut un anunt important inainte de alegeri. Premierul a declarat ca autoritatile cauta solutii pentru cetatenii care se afla in carantina sau internati in localitatile in care nu au domiciliu, cauza din care nu pot vota. in acelasi timp, cei care sunt carantinati sau internati in judetele in care locuiesc vor putea vota daca cer urna mobila, a precizat premierul.

Cum vor vota romanii din localitatile carantinate la alegerile parlamentare din 2020

Romanii voteaza pentru alegerile parlamentare din 2020 la data de 6 decembrie, iar asa cum s-a intamplat si la locale, procesul este organizat in conditii speciale, din cauza pandemiei de COVID-19. Mai mult.

Cum pot vota romanii din strainatate la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020

Romani care au domiciliul sau resedinta in afara Romaniei si membrii birourilor electorale ale sectiilor de votare din strainatate pot vota la alegerile parlamentare, care vor avea loc pe data de 6 decembrie 2020, la orice sectie de votare din strainatate. Votul va putea fi dat pe baza unui act de identitate si a unui .

Victor Ponta, pronostic pentru 6 decembrie. Un partid din actualul Parlament nu va mai trece pragul

Liderul PRO Romania, Victor Ponta, a aratat, duminica, in cadrul emisiunii Subiectiv, ca in noul Legislativ se vor regasi, dupa alegerile din 6 decembrie, doar 5 formatiuni.

Senator PSD, acuzatii grave: Guvernul vrea sa impiedice un milion de romani sa voteze la alegerile din 6 decembrie

Persoanele din anturajul cazurilor confirmate de COVID-19 trebuie sa intre in izolare, conform legii. insa, spre deosebire cetatenii care au contractat infectia cu SARS-CoV-2, contactii acestora nu au dreptul legal de a solicita urna mobila, iar autoritatile se comporta ca si cum ar vrea sa-i impiedice sa voteze, acuza un parlamentar PSD.

Ludovic Orban: Persoanele internate sau aflate in izolare si carantina pot solicita urna mobila. Toti cetatenii din localitatile carantinate se vor putea deplasa fara niciun fel de opreliste la vot

Premierul Ludovic Orban a declarat luni ca in ziua alegerilor parlamentare, pacientii cu COVID-19 sau persoanele aflate in izolare sau carantina vor putea solicita urna mobila pentru a vota. De asemenea,.

Multi romani au primit SMS-uri care ar fi fost semnate de Nelu Tataru. Ce scrie in ele

Alegatorii care au fost plasati de DSP in carantina sau in izolare au fost informati ca pot vota cu urna speciala la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie, daca depun o cerere la Biroul Electoral al sectiei de votare prin intermediul unei alte persoane. SMS-urile se incheie cu semnatura ministrului sanatatii, Nelu Tataru.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )