Libnet.ro
UNICEF

16:00

ALEGERI PARLAMENTARE. Cele mai recente REZULTATE PARTIALE publicate de CCSB

Antena3 Antena3,
ALEGERI PARLAMENTARE. Cele mai recente REZULTATE PARTIALE publicate de CCSB

Www. antena3. ro va prezinta cele mai recente rezultate partiale ale exit-poll-ului realizat de CCSB Compania de Cercetare Sociologica si Branding). Biroul Electoral Central a anuntat ca prezenta la vot, la. continuă pe Antena3

ALEGERI PARLAMENTARE. REZULTATELE EXIT-POLL publicate de CCSB. USL A CASTIGAT DETASAT

Www. antena3. ro va prezinta cele mai recente rezultate partiale ale exit-poll-ului realizat de CCSB Compania de Cercetare Sociologica si Branding). Biroul Electoral Central a anuntat ca prezenta la vot, la.

ALEGERI PARLAMENTARE. REZULTATE EXIT-POLL CCSB. USL a castigat detasat

Www. antena3. ro va prezinta cele mai recente rezultate partiale ale exit-poll-ului realizat de CCSB Compania de Cercetare Sociologica si Branding). Biroul Electoral Central a anuntat ca prezenta la vot, la.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Mai multi parlamentari care candideaza pentru un nou mandat au ...

Mai multi parlamentari din actuala legislatura care candideaza pentru un nou mandat in Parlament au dosare penale, cele mai recente cazuri fiind cele ale deputatilor PSD Ion Stan si PDL Alin Trasculescu, altii fiind declarati incompatibili sau aflati in conflict de interese de catre ANI, potrivit Mediafax. Candidat al PDL intr-un colegiu din judetul Vrancea, Trasculescu a fost retinut pentru 24 de ore de procurori in 11 noiembrie, in cadrul anchetei derulate intr-un .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. MAI: 41 de contraventii inregistrate pana la ora 17:00, cele mai ...

Un numar de 370 de sesizari privind scrutinul electoral de duminica, respectiv 183 in mediul urban si 187 in rural, au fost primite, pana la ora 17. 00, de reprezentantii MAI, 41 dintre acestea fiind pentru contraventii, cele mai multe in judetele Dambovita si Gorj, informeaza MAI, potrivit Mediafax. Citeste si LIVE TEXT. ALEGERI PARLAMENTARE 2012: PREZENTA la VOT pana la ora 14:00 - 20,56%. Afla unde au votat liderii partidelor si ce INCIDENTE au avut .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. MAI mobilizeaza Aproape 60.000 de angajati.

Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, a anuntat, vineri, in timpul unei videoconferinte cu prefectii, ca ministerul pe care il conduce va mobiliza, pentru o buna desfasurare a alegerilor, aproape 60. 000 de cadre, potrivit Mediafax. Dusa a spus ca, in ziua alegerilor, vor fi mobilizati peste 59. 000 de angajati ai MAI, proveniti din toate structurile ministerului. Dintre acestia, 33. 000 se vor ocupa de paza sectiilor si a buletinelor de vot, in timp ce restul vor fi implicati in .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Omul de afaceri Sebastian Ghita, ales deputat cu peste ...

Omul de afaceri Sebastian Ghita, care a candidat pentru un mandat de deputat intr-un colegiu din judetul Prahova, a fost ales cu peste 60 la suta din voturi, conform numaratorii paralele si partiale realizata de USL, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Potrivit co-presedintelui USL Prahova, Mircea Cosma, numaratoarea paralela si partiala realizata de reprezentantii USL in sectiile de votare din Colegiul .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Ludovic Orban: Multumesc lui Chiliman si echipei PNL ...

Liberalul Ludovic Orban a declarat, la anuntarea victoriei USL in cele sase colegii din Sectorul 1 potrivit exit-poll-urilor, ca ii multumeste pentru aceste rezultate primarului Andrei Chiliman, dar si echipei PNL Sector 1 demisa pe nedrept in prag de campanie, potrivit Mediafax. In primul rand, ii multumesc domnului Andrei Chiliman a carui sustinere in aceasta campanie a fost decisiva pentru rezultatul care cred ca va fi cel mai bun rezultat la .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Nicolaescu: TOATE colegiile din Bucuresti sunt ...

Liderul PNL Bucuresti Eugen Nicolaescu a declarat, duminica seara, pentru MEDIAFAX, ca din informatiile pe care le-a obtinut pana in acest moment toate cele 40 de colegii de senatori si deputati de la nivelul Capitalei sunt castigate de USL cu peste 50% din voturile exprimate. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Nicolaescu a fost intrebat care sunt estimarile la nivelul Capitalei in ceea ce priveste scorul obtinut pentru castigarea .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Antonescu, dupa exit-poll: il salut pe viitorul premier ...

Copresedintele USL Crin Antonescu, a declarat duminica seara, dupa afisarea exit-poll-urilor, ca votul este un vot care ii ia dreptul lui Traian Basescu de a se mai juca cu soarta voastra. Cititi in continuare cele mai importante declaratii ale lui Crin Antonescu in format LIVE TEXT: Le multumesc celor care au dat votul lor USL. Va multumim si va spunem ca fara dumneavoastra, USL nu ar fi existat, USL nu ar fi rezistat. Anul 2012 a fost anul victoriei, victoria dumneavoastra in primul .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Liderul PSD Dolj: Din estimarile noastre toti ...

Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a declarat, duminica seara, ca, potrivit estimarilor partidului, candidatii USL din judet au obtinut peste 50 la suta din voturile alegatorilor, transmite corespondentul MEDIAFAX. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Este posibil sa avem un rezultat fara precedent in judetul Dolj. Din estimarile noastre, toti candidatii obtin peste 50 la suta. Spre exemplu, din sondajul facut de CCSB, candidatul PC de .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )