Libnet.ro
UNICEF

07:45

Alegeri pentru Chisinau. Andrei Nastase: Plahotniuc si Dodon au inventat ca am 11 case, ca voi aduce 30.000 de sirieni si ca voi concesiona Chisinaul arabilor

Adevărul Adevărul,
Alegeri pentru Chisinau. Andrei Nastase: Plahotniuc si Dodon au inventat ca am 11 case, ca voi aduce 30.000 de sirieni si ca voi concesiona Chisinaul arabilor

Intr-un interviu pentru Adevarul, Andrei Nastase, candidatul pro-european la Primaria Chisinaului, vorbeste despre luptele murdare care s-au dat in campania pentru alegerile de duminica. Andrei Nastase sustine ca peste Prut exista un regim oligarhic, criminal, controlat de Vladimir Plahotniuc si Igor Dodon, care vor sa mentina Republica Moldova ca pe o zona gri, in care infloreste coruptia, contrabanda si traficul de carne vie. continuă pe Adevărul

Alegeri Chisinau. Andrei Nastase promite un program de granturi pentru antreprenorii din Chisinau

Candidatul PPDA la functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase, sustine ca va lansa o campanie de atragere a investitiilor locale si externe, orientate spre dezvoltarea infrastructurii, cresterea eficientei serviciilor publice si consolidarea capacitatii institutionale a municipiului. in platforma sa electorala, el mentioneaza ca va lansa un program de granturi pentru antreprenorii din suburbii si cei din domeniul businessului mic si mijlociu.

Alegeri Chisinau. Andrei Nastase isi doreste o directie care se va ocupa nemijlocit de patrimoniul istoric

La nivel municipal ar urma sa fie constituita o directie care se va ocupa nemijlocit de protectia, restaurarea si punerea in valoare a patrimoniului istoric, arhitectural si arheologic din Chisinau. Aceasta este una dintre solutiile candidatului Partidului Platforma Demnitate si Adevar la functia de primar, Andrei Nastase, pentru protectia patrimoniului istoric al orasului, transmite IPN.

Alegeri Chisinau. Andrei Nastase afirma ca va majora fondul de salarii pentru pedagogi cu 45 milioane de lei

Candidatul Partidului Platforma Demnitate si Adevar la functia de primar al Capitalei, Andrei Nastase, promite ca va majora fondul de salarii pentru cadrele didactice si managerii din invatamantul prescolar, primar si secundar cu 45 de milioane de lei, ajustat anual la rata inflatiei, incepand cu anul 2019.

Alegeri Chisinau. Andrei Nastase isi propune reformarea sistemului municipal de sanatate

Candidatul Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, sustine ca, in calitate de primar al Chisinaului, va initia un program municipal Medicina Accesibila de Calitate, care va include renovarea institutiilor medico-sanitare municipale, dar si o colaborare stransa cu mediul universitar si academic in reformarea sistemului de sanatate municipal, transmite IPN.

Alegeri Chisinau. Andrei Nastase promite transport modern, eficient si sigur

Candidatul Partidului Politic Platforma Demnitate si Adevar la functia de primar al capitalei, Andrei Nastase, promite ca Chisinaul va fi orasul in care punctualitatea va deveni obisnuinta, sustinuta de o infrastructura de mobilitate adecvata transport public rapid si sigur, drumuri si trotuare bune.

Andrei Nastase afirma ca va insista sa participe la negocierile moldo-ucrainene privind problema raului Nistru, daca va ajunge primar al Capitalei

Candidatul PPDA la functia de primar de Chisinau, Andrei Nastase, sustine ca, din prima zi dupa alegeri, in calitate de primar, va insista sa participe la toate negocierile moldo-ucrainene ce vizeaza viitorul Nistrului. Declaratii in acest sens, candidatul PPPDA a facut in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Vadul lui Voda, duminica, de Ziua Nistrului, 27 mai, transmite IPN.

VIDEO Andrei Nastase si Ion Ceban, din nou fata-n fata: Ce solutii au prezentat pentru Chisinau si ce acuzatii reciproce si-au adus

Candidatul Partidului Socialistilor la functia de primar de Chisinau, Ion Ceban, si candidatul Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, s-au duelat la postul de televiziune TV8 in una dintre ultimele discutii directe din campania pentru turul II de scrutin al alegerilor noi din Capitala. Candidatii au propus solutii pentru mai multe probleme ale municipalitatii, dar si s-au acuzat reciproc, transmite IPN.

Ce promisiuni au facut Andrei Nastase si Ion Ceban in dezbaterile directe de la ProTV Chisinau

Candidatul la functia de primar de Chisinau din partea Partidului Socialistilor, Ion Ceban, si candidatul din partea Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, au explicat in cadrul dezbaterii de la postul de televiziune ProTV Chisinau cum isi vor indeplini promisiunile electorale, transmite IPN.

Andrei Nastase: in Chisinau exista cel putin 2.000 de constructii ilegale

In Chisinau exista cel putin 2. 000 de constructii ilegale, care fura din parcurile, curtile, trotuarele si din ceea ce le-a mai ramas locuitorilor orasului, sustine candidatul Partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA) la functia de primar al Capitalei, Andrei Nastase.

VIDEO Socialistii au organizat o conferinta de presa la sediul PPDA. Ce acuzatii i-au adus lui Andrei Nastase

Doi deputati socialisti si doi consilieri municipali au organizat marti, 29 mai, o conferinta de presa in fata sediului PPDA, de pe strada 31 August din Capitala. Acestia l-au acuzat pe jurnalistul Vasile Nastase ca ar fi privatizat ilegal imobilul in care isi desfasoara activitatea formatiunea condusa de catre Andrei Nastase. De asemenea, socialistii l-au invinuit si pe liderul PPDA de faptul ca ia in chirie o cladire obtinuta in mod fraudulos.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )