Libnet.ro
UNICEF

19:45

Alegeri prezidentiale 2014. Dan Diaconescu: Victor Ponta e greu de ucis

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Dan Diaconescu: Victor Ponta e greu de ucis

Candidatul PPDD la alegerile prezidentiale 2014, Dan Diaconescu, prezent marti dupa-amiaza la Drobeta Turnu Severin, a declarat ca in cursa pentru Cotroceni se bazeaza pe voturile a peste un milion de romani. continuă pe Adevărul

Peste aceste alegeri prezidentiale 2014 a venit iarna, dar candidatii nu au inghetat

Inainte de aceste alegeri prezidentiale 2014, iarna s-a decis sa ne ofere o mostra de puritate. Nu e rau Pamantul, e bun ca tine. Sa vedem insa cum i-a tinut pe candidati azi, cu o saptamana inainte de marile alegeri prezidentiale.

Sfantul Dumitru e la intrecere cu Halep pe paginile de Facebook ale candidatilor pentru alegeri prezidentiale 2014

Inainte de aceste alegeri prezidentiale 2014 s-a asezat un strat neingrijit de zapada peste Bucuresti si alte orase din tara. Pe peretii de Facebook ai candidatilor s-au asezat insa poze cu Sfantul Dumitru, Simona Halep si promisiuni.

Alegeri prezidentiale 2014. Liderul politic al romilor din Ardeal: Nu noi suntem cersetorii, ci cei care vin sa ne ceara voturile, pe vorbe, pe mangleala!

Alegeri prezidentiale 2014. Romii sunt nemultumiti de programele electorale ale prezidentiabililor deoarece ei nu sunt amintiti, nici in treacat, in acestea.

Alegeri prezidentiale 2014. Ponta: Va garantez ca in 2015 si 2016 avem banii necesari pentru indexarea pensiilor

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, garanteaza ca in urmatorii doi ani Guvernul are banii necesari pentru indexarea pensiilor, fara sa fie nevoie de majorare de taxe.

Alegeri prezidentiale 2014. Sondaj: Ponta si Iohannis, pe primele doua locuri in intentia de vot. Udrea, pe trei

Potrivit unui sondaj IRES dat recent publicitatii, premierul Victor Ponta se situeaza pe locul I si ar avea votul a 43% dintre alegatori, iar prezidentiabilul ACL, Klaus Iohannis, se afla la o distanta de 13 procente, cu o intentie de vot de 30%. Locul trei este adjudecat de Elena Udrea.

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis: Am agreat textul pentru CSM de a sesiza Inspectia Judiciara. Ponta a facut presiuni asupra Justitiei

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a anuntat ca PNL va cere CSM sesizarea Inspectiei Judiciare privind declaratiile lui Victor Ponta referitoare la o decizie de incompatibilitate in cazul contracandidatului sau liberal, care are un proces cu ANI, castigat in prima instanta.

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis:Ca presedinte nu voi gratia niciun politician care a fost condamnat pentru fapte de coruptie

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a anuntat ca PNL va cere CSM sesizarea Inspectiei Judiciare privind declaratiile lui Victor Ponta referitoare la o decizie de incompatibilitate in cazul contracandidatului sau liberal, care are un proces cu ANI, castigat in prima instanta.

Alegeri prezidentiale 2014. Vizita-fulger a lui Klaus Iohannis la Mangalia, Navodari si Medgidia

Klaus Iohannis, candidatul ACL catalogat drept principalul concurent al lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale din noiembrie 2014, face o vizita-fulger in judetul Constanta.

Alegeri prezidentiale 2014. Monica Macovei, candidata cu cei mai fideli si activi fani pe Facebook

Klaus Iohannis este castigatorul intrecerii electorale de pe retelele sociale, potrivit datelor Facebrands. Mesajele sale au dus la o interactiune mai mare din partea romanilor, pe locul al doilea fiind Victor Ponta.

Alegeri prezidentiale 2014. Mihai Razvan Ungureanu vede un viitor sumbru pentru Victor Ponta: Dupa 17 noiembrie, va fugi unde va vedea cu ochii

Liderul Actiunii Crestin Liberale a fost prezent astazi la Focsani, pentru a transmite un mesaj de incurajare electoratului in perspectiva alegerilor prezidentiale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )