Libnet.ro
UNICEF

16:00

Alegeri prezidentiale 2014. Monica Macovei, candidata cu cei mai fideli si activi fani pe Facebook

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Monica Macovei, candidata cu cei mai fideli si activi fani pe Facebook

Klaus Iohannis este castigatorul intrecerii electorale de pe retelele sociale, potrivit datelor Facebrands. Mesajele sale au dus la o interactiune mai mare din partea romanilor, pe locul al doilea fiind Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Liderul politic al romilor din Ardeal: Nu noi suntem cersetorii, ci cei care vin sa ne ceara voturile, pe vorbe, pe mangleala!

Alegeri prezidentiale 2014. Romii sunt nemultumiti de programele electorale ale prezidentiabililor deoarece ei nu sunt amintiti, nici in treacat, in acestea.

Peste aceste alegeri prezidentiale 2014 a venit iarna, dar candidatii nu au inghetat

Inainte de aceste alegeri prezidentiale 2014, iarna s-a decis sa ne ofere o mostra de puritate. Nu e rau Pamantul, e bun ca tine. Sa vedem insa cum i-a tinut pe candidati azi, cu o saptamana inainte de marile alegeri prezidentiale.

Sfantul Dumitru e la intrecere cu Halep pe paginile de Facebook ale candidatilor pentru alegeri prezidentiale 2014

Inainte de aceste alegeri prezidentiale 2014 s-a asezat un strat neingrijit de zapada peste Bucuresti si alte orase din tara. Pe peretii de Facebook ai candidatilor s-au asezat insa poze cu Sfantul Dumitru, Simona Halep si promisiuni.

Alegeri prezidentiale 2014. Dan Diaconescu: Victor Ponta e greu de ucis

Candidatul PPDD la alegerile prezidentiale 2014, Dan Diaconescu, prezent marti dupa-amiaza la Drobeta Turnu Severin, a declarat ca in cursa pentru Cotroceni se bazeaza pe voturile a peste un milion de romani.

Alegeri prezidentiale 2014. CNA isi vara coada in campanie: Macovei si Iohannis, interzisi la Pro TV

Ultimele zile de campanie prezidentiala debuteaza cu fenomene paranormale. De pilda, un interviu al candidatului ACL Klaus Iohannis, acordat la Pro TV, dispare de pe site in mod misterios, cam ca navele din Triunghiul Bermudelor. La fel a disparut si invitatia adresata Monicai Macovei pentru urmatoarea emisiune. Cui ii e frica de Pro TV? vezi foto).

Alegeri prezidentiale 2014. Internetul o dezbraca pe Elena Udrea

Desi Mercur nu mai este in mers retrograd, prima zi din ultima saptamana de campanie a debutat anost in materie de comunicare. O noutate ar fi, totusi, dupa jocul online promovat de echipa Monicai Macovei, care te provoaca sa arestezi corupti, un altul care te indeamna sa o dezbraci pe Elena Udrea.

Alegeri prezidentiale 2014. Ce spun candidatii la Presedintie despre anchetele DNA

Principalii pretendenti la Cotroceni au pareri impartite atunci cand vine vorba despre anchetele DNA. Ponta, Tariceanu si Melescanu i-au mustruluit usor pe procurori, in timp ce Iohannis, Udrea si Macovei sustin, cel putin declarativ, actiunile Justitiei.

Alegeri prezidentiale 2014. Elena Udrea a luat pranzul cu Traian Basescu si Emil Boc in Centrul Vechi din Capitala

Candidatul PMP la prezidentiale, Elena Udrea, s-a aflat astazi in Centrul Vechi, alaturi de doi dintre principalii sai sustinatori: presedintele Traian Basescu si primarul Clujului, Emil Boc. Cei trei, alaturi de mai multi sustinatori, au luat masa la un local din Centrul Vechi al Capitalei.

Alegeri prezidentiale 2014. Basescu: Nici Ponta, nici Iohannis nu sunt oameni care sa garanteze progresul Romaniei

Candidatul PMP la prezidentiale, Elena Udrea, s-a aflat astazi in Centrul Vechi, alaturi de doi dintre principalii sai sustinatori: presedintele Traian Basescu si primarul Clujului, Emil Boc. Cei trei, alaturi de mai multi sustinatori, au luat masa la un local din Centrul Vechi al Capitalei.

Alegeri prezidentiale 2014. Cea mai proasta dintre solutii

Pe 20 mai 1990, dupa 45 de ani de comunism, romanii se prezentau la vot pentru a-si alege in mod liber presedintele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )