Libnet.ro
UNICEF

09:15

Alegeri prezidentiale 2014. Elena Udrea: Eu astept ca in turul II sa nu intre Victor Ponta si Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Elena Udrea: Eu astept ca in turul II sa nu intre Victor Ponta si Klaus Iohannis

Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidentiale 2014, a fost prezenta sambata in judetul Valcea. Elena Udrea s-a intalnit cu simpatizantii din Ramnicu Valcea, Brezoi si Voineasa. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Ce contin programele candidatilor: Ponta se lauda cu DNA, Udrea vrea sa vada oamenii zambind

Candidatii la alegerile prezidentiale vad Romania mai buna, mai frumoasa, unita, a saptea putere a Europei, cel putin asta spun sloganurile lor. La o privire mai atenta, insa, promisiunile lor sunt departe de realitate sau constau in simpla propaganda. De pilda, premierul Victor Ponta se lauda cu performantele DNA, in timp ce Elena Udrea sustine ca vrea o tara in care oamenii sa zambeasca pe strada.

Alegeri prezidentiale 2014. Calin Popescu Tariceanu, atac la Iohannis, Udrea si Macovei

Calin Popescu Tariceanu, candidat independent la alegerile prezidentiale 2014,sustine ca principalul sau contracandidat este Klaus Iohannis, cel pe care l-a numit impostorul din zona de dreapta. Tariceanu le considera impostoare, dar din alte motive, si pe Elena Udrea si Monica Macovei.

Alegeri prezidentiale 2014: Fiul lui Ponta l-ar fi vrut pe tatal sau James Bond de Romania/ Udrea face shopping

Premierul Victor Ponta si-a dezamagit fiul, care si-ar fi dorit ca tatal sau sa fie spionul serviciilor secrete, asa cum sustine dusmanul politic Traian Basescu. Elena Udrea si-a tras o pereche de pantaloni scurti, a iesit la shopping, apoi la restaurant. Faceti cunostinta cu cea de-a 13 zi de campanie electorala!.

VIDEO. Elena Udrea: Voi dizolva Parlamentul si voi propune un nou premier, cu un nou Guvern

Elena Udrea, presedintele Partidului Miscarea Populara: Avem nevoie ca, odata cu alegerea noului presedinte, sa resetam intregul sistem politic. Propun ca, odata cu noul presedinte, sa avem un nou Parlament si un nou Guvern. in calitate de presedinte al Romaniei, voi dizolva actualul Parlament si voi propune un nou prim-ministru, cu un nou Cabinet.

Alegeri prezidentiale 2014. Calin Popescu Tariceanu, asteptat in Valcea

Calin Popescu Tariceanu, candidat independent la alegerile prezidentiale 2014, este aseptat joi in judetul Valcea.

Alegeri prezidentiale 2014. Ponta: in educatie investim si trebuie sa investim, bazandu-ne in special pe autonomie universitara

Aflat in vizita la Oradea, premierul Victor Ponta, candidat la alegerile prezidentiale din 2014, a afirmat ca judetul Bihor este una dintre portile de intrare din vest in Romania si are la dispozitie un sfert de miliard de euro pentru a continua proiectele blocate in perioada de criza.

Alegeri prezidentiale 2014. CCR ar putea bloca drumul lui Ponta spre Cotroceni: scandalul ofiterului acoperit, dezbatut de judecatori

Judecatorii Curtii Constitutionale analizeaza astazi, de la ora 14. 00, contestatia lui Gheorghe Funar referitoare la candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidentiale, dupa ce presedintele Traian Basescu l-a acuzat ca ar fi fost ofiter SIE in perioada 1997-2001.

Alegeri prezidentiale 2014: Ponta: Basescu si Iohannis au preluat acuzatiile ca sunt homosexual si ca mi-am ucis tatal

Premierul Victor Ponta spune ca presedintele Traian Basescu si Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, au preluat argumentele senatorului Valer Marian, care a spus ca Ponta este homosexual si ca si-a omorat tatal, acestea fiind si motivele pentru care premierul nu a raspuns interpelarii lui Marian.

Alegeri prezidentiale 2014. Misteriosul parcurs al merelor Elenei Udrea

Ne apropiem vertiginos de finalul campaniei elecotrale. Mai sunt vreo doua saptamani, iar candidatii, spionii, vizitatorii de fabrici de confectii incearca sa cucereasca inimile oamenilor.

FOTO Alegeri prezidentiale 2014. Misteriosul parcurs al merelor Elenei Udrea

Ne apropiem vertiginos de finalul campaniei elecotrale. Mai sunt vreo doua saptamani, iar candidatii, spionii, vizitatorii de fabrici de confectii incearca sa cucereasca inimile oamenilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )