Libnet.ro
UNICEF

19:30

Alegeri prezidentiale 2014. Fraude la alegeri: turism electoral si stampile uitate prin buzunare

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Fraude la alegeri: turism electoral si stampile uitate prin buzunare

Alegeri prezidentiale 2014. Judetele Bacau, Calarasi si Teleorman sunt fruntase la numarul cazurilor de turism electoral. Corespondentii Adevarul au semnalat, pe parcursul acestei zile, numeroase cazuri de frauda electorala la circumscriptii din intreaga tara. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Sesizari de turism electoral in localitatile din Baragan

Suspiciunile de turism electoral au aparut din nou in Baragan. Dupa ce in primul tur al alegerilor prezidentiale, Calarasiul s-a situat in topul judetelor cu cei mai multi votanti pe liste suplimentare- 16. 761 de persoane, si pe 16 noiembrie au aparut indoieli.

Alegeri prezidentiale 2014. Sesizari de turism electoral si vot multiplu la Constanta, Navodari si Agigea

Alianta Crestin-Liberala Constanta a depus o noua contestatie la Biroul Electoral Judetean Constanta, cu privire la posibilitatea existentei unor fraude electorale prin vot multiplu in turul II de scrutin al alegerilor pentru desemnarea presedintelui Romaniei.

Alegeri prezidentiale 2014. Sesizari de turism si mita electorala depuse la BEJ Alba, transmise la politie

Reprezentantii celor doua alinte politice care au candidati in turul doi al alegerilor prezidentiale au depus duminica plangeri la BEJ Alba referitoare la turism electoral sau mita electorala. in toate cazurile, BEJ a sesizat politia.

Alegeri prezidentiale 2014. ACL Mehedinti a depus mai multe plangeri la politie pentru turism electoral si mita electorala

ACL Orsova a depus pana la aceasta ora mai multe plangeri la Politia municipiului Orsova pentru turism electoral, dar si pentru suspiciuni de mita electorala in turul al doilea pentru alegerile prezidentiale 2014. De turism electoral este acuzat si primarul de la Voloiac.

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. O sectie din Bucuresci s-a deschis cu doua ore mai tarziu

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. O sectie de vot din Bucuresci zona Bradului) s-a deschis cu aproape doua ore intarziere, din cauza lipsei unei stampile.

Alegeri prezidentiale 2014. Urmarim turul 2 vazut pe retelele sociale

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta si Klaus Iohannis au ajuns in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2014 si la ora 21. 00 vom afla numele presedintelui Romaniei. Adevarul urmareste desfasuararea alegerilor, asa cum sunt ele vazute pe retelele sociale.

Alegeri prezidentiale 2014. Tutuianu: primarii primesc scrisori de amenintare din partea ACL

Alegeri prezidentiale 2014. Mai multi primari din judet au primit o scrisoare intocmita, acuza presedintele PSD, Adrian Tutuianu, de liderii ACL, pentru a-i intimida inainte de alegeri.

Alegeri prezidentiale 2014. Votul in Vecerd, satul sibian cu o mana de locuitori: Ponta e rau, Iohannis e bun

Localnicii din satul sibian Vecerd, mai putin de 100 la numar, au iesit si ei astazi la vot, in al doilea tur de alegeri prezidentiale 2014, desi cei mai multi dintre ei nu sunt convinsi pentru ce voteaza. Catunul se afla la aproximativ 50 de kilometri de Sibiu.

Alegeri prezidentiale 2014. Primii doi votanti de la Munchen, extenuati la capatul a peste 13 ore de asteptare

Una dintre cele mai emotionante imagini ale votului din diaspora provine de la Munchen, Germania, acolo unde doi romani s-au fotografiat extenuati la capatul maratonului pentru vot la alegeri prezidentiale 2014.

Alegeri prezidentiale 2014. Protest in ziua votului. Circa 100 de clujeni au iesit in strada, nemultumiti de modul in care se desfasoara alegerile in diaspora

Alegeri prezidentiale 2014. Aproximativ 100 de clujeni au iesit, duminica, 16 noiembrie, in Piata Unirii ca sa protesteze, din nou, impotriva modului in care au loc alegerile in strainatate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )