Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Klaus Iohannis castiga in Deva, Victor Ponta in majoritatea oraselor din judet

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Klaus Iohannis castiga in Deva, Victor Ponta in majoritatea oraselor din judet

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara: Victor Ponta a obtinut cele mai multe voturi in primul tur al alegerilor prezidentiale in judetul Hunedoara, dar in municipiul Deva a fost invins de Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Candidatul Klaus Iohannis a votat la Sibiu, de ziua sotiei sale, Carmen

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale 2014, a votat duminica dimineata, la ora 9. 30, la Scoala Numarul 4 din Sibiu, de pe strada Spartacus. Cunoscut pentru punctualitate, Iohannis a ajuns la ot la ora anuntata, venind la urne de mana cu sotia sa, Carmen.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Salaj: Klaus Iohannis - 34,53 la suta, Victor Ponta - 32,14 la suta (numaratoare paralela ACL)

Numaratoarea paralela efectuata de Alianta Crestin Liberala Salaj dupa incheierea primului tur al alegerilor prezidentiale 2014 il da drept castigator, in Salaj, pe candidatul aliantei, Klaus Iohannis.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 HUNEDOARA. Din Tinutul Padurenilor se va comunica prezenta la vot prin satelit

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara: zece sectii de votare din zonele aflate in afara acoperirii unor retele de telefonie mobila vor comunica prezenta printr-un sistem de comunicatii speciale, prin satelit. Sectiile se afla in special in Tinutul Padurenilor.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara: in Valea Jiului, Victor Ponta s-a impus clar in fata lui Klaus Iohannis

Primele rezultate ale alegerilor prezidentiale 2014, in Hunedoara, au fost publicate astazi de Biroul Electoral Judetean. Hunedoara este singurul judet din Ardeal in care Victor Ponta s-a impus in primul tur al alegerilor, in fata lui Klaus Iohannis. Cele mai mari procente obtinute de candidatul PSD au fost inregistrate in Valea Jiului.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 HUNEDOARA. Primarul Devei a votat pentru un presedinte bine-crescut

Primarul Devei, Petru Marginean a votat in jurul orei 9:00, la o sectie amenajata in Centrul Cultural Dragan Muntean din Deva. A declarat ca isi doreste un presedinte care sa constientizeze faptul ca in ultimele decenii judetul Hunedoara a fost lasat de izbeliste.

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Romii au fost mobilizati sa voteze pentru un trai mai bun

Romii din Hunedoara s-au prezentat in numar mare la vot, potrivit reprezentantilor lor. Municipiul are cateva mii de cetateni de etnie roma.

Alegeri prezidentiale 2014. Analiza: dupa Sibiu, Iohannis a obtinut cel mai bun scor la Cluj. Ce sanse are sa-i atraga pe votantii Elenei Udrea, ai Monicai Macovei si ai lui Kelemen?

Klaus Iohannis a castigat detasat alegerile prezidentiale la Cluj, inregistrand al doilea scor dupa cel de la Sibiu cu 42,53% din voturi. Conducatorii ACL Cluj sustin ca in turul II, Iohannis are un bazin de crestere de 14% si explica din cine va fi format acest electorat. De cealalta parte, liderii PSD sustin ca Ponta va castiga.

VIDEO FOTO Alegeri prezidentiale 2014. intalnirea emotionanta a lui Iohannis cu sibienii. 12.000 de oameni au participat la ultimul miting de campanie

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale 2014, Klaus Iohannis, a avut astazi ultimul miting de campanie inainte de primul tur de scrutin. La manifestatie nu a luat parte niciun reprezentant politic de la Bucuresti, au fost prezenti doar sibienii si Klaus Iohannis. in total, in Piata Mare a Sibiului s-au adunat circa 12. 000 de oameni.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014: Iohannis castiga detasat la New York

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Candidatul ACL, Klaus Iohannis a obtinut cele mai multe voturi din partea romanilor stabiliti la New York, contabilizand mai mult 50% din voturile acestora, cu 41% peste Victor Ponta.

VIDEO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Reprezentantii ACL Bihor, increzatori in reusita lui Klaus Iohannis

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Scorul obtinut de Klaus Iohannis, in primul tur, i-a multumit pe reprezentantii ACL din Bihor. S-au adunat la sediul partidului din Parcul Traiana si au asteptat afisarea exit poll-urilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )