Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri prezidentiale 2014:Klaus Iohannis si-a lansat candidatura la Presedintie

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014:Klaus Iohannis si-a lansat candidatura la Presedintie

Klaus Iohannis si-a lansat, sambata, candidatura la alegerile prezidentiale, la un miting ACL in fata Guvernului. Evenimentul a inceput la ora 11. 00 cu discursul secretarului general al PPE, Antonio Isturiz, si s-a incheiat la 12. 30 prin cuvantarea lui Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014:Klaus Iohannis isi lanseaza candidatura la Presedintie, intr-un miting ACL in fata Guvernului

Klaus Iohannis isi lanseaza candidatura la alegerile prezidentiale sambata, la un miting organizat de ACL in fata Guvernului, la care PDL si PNL vor sa mobilizeze aproximativ 50. 000 de persoane din intreaga tara si care este programat sa dureze o ora si jumatate.

VIDEO Klaus Iohannis si-a lansat candidatura la Presedintie: Daca n-ai valori cand esti la Palatul Victoria, nu vei avea nici la Cotroceni

Klaus Iohannis si-a lansat, sambata, candidatura la alegerile prezidentiale, la un miting ACL in fata Guvernului. Evenimentul a inceput la ora 11. 00 cu discursul secretarului general al PPE, Antonio Isturiz, si s-a incheiat la 12. 30 prin cuvantarea lui Klaus Iohannis.

VIDEO Lansarea candidaturii lui Iohannis la prezidentiale. Invitata, autoarea Ordonantei de urgenta a poporului

Klaus Iohannis si-a lansat candidatura la alegerile prezidentiale sambata, la un miting ACL in fata Guvernului. La eveniment a fost invitata si Andreea Ignat, o tanara din Iasi care a ajuns cunoscuta in mediul online dupa ce a publicat pe blog scrisoarea intitulata Ordonanta de urgenta a poporului.

Klaus Iohannis si-a lansat candidatura pentru functia de presedinte al tarii: Pornesc in aceasta batalie cu incredere si convingere (VIDEO)

Prezidentiabilul Aliantei Crestin Liberale, Klaus Iohannis, si-a lansat, sambata, candidatura printr-un miting in Piata Victoriei, unde au fost prezenti circa 50. 000 de oameni. Dragi romani, va multumesc .

LIVE VIDEO Lansarea candidaturii lui Iohannis la prezidentiale. Invitata, autoarea Ordonantei de urgenta a poporului

Klaus Iohannis isi lanseaza candidatura la alegerile prezidentiale sambata, la un miting organizat de ACL in fata Guvernului. La lansarea candidaturii lui Iohannis a fost invitata Andreea Ignat, o femeie din Iasi care a ajuns cunoscuta in mediul online dupa ce a publicat pe un blog scrisoarea intitulata Ordonanta de urgenta a poporului.

Alegeri prezidentiale 2014: Cinci intrebari pentru Kelemen Hunor, candidat UDMR la prezidentiale

Candidatul UDMR la alegerile prezidentiale 2014, Kelemen Hunor, a raspuns la cinci intrebari lansate de Dilema Veche intr-o editie speciala a revistei de cultura. Printre acestea i s-a cerut si un scurt comentariu pe marginea afirmatiei lui Andrei Plesu potrivit careia Romania a avut ghinion la presedinti.

Alegeri prezidentiale 2014 Noi candidaturi contestate la CCR: Teodor Melescanu si Kelemen Hunor

Si candidaturile la alegerile prezidentiale din noiembrie 2014 depuse de Teodor Melescanu si Kelemen Hunor au fost contestate la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), a declarat joi dimineata presedintee Augustin Zegrean. Pe rand, principalii candidati au fost contestati la CCR, pana acum toate solicitarile fiind respinse.

FOTOGALERIE / VIDEO Miting ACL in fata Guvernului: Cateva zeci de mii de persoane au participat la lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis la prezidentiale. Iohannis: Sunt un om al faptelor, nu al vorbelor goale. Viziunea mea este simpla: Romania lucrul

Cateva zeci de mii de persoane au luat parte sambata la mitingul Aliantei Crestin Liberale din Piata Victoriei din capitala, in cadrul caruia Klaus Iohannis si-a lansat candidatura la alegerile prezidentiale. Majoritatea participantilor, veniti cu autocare din toata tara, au purtat pancarte, steaguri sau semne de partid insa bannerele personalizate aproape ca au lipsit intru totul din multime. De pe scena instalata in fata Guvernului au tinut discursuri, rand pe rand, atat liberali cat si democrat-liberali, printre care Vasile Blaga, Catalin Predoiu si Gheorghe Falca. In aplauzele celor prezenti in piata, Klaus Iohannis si-a anuntat candidatura la prezidentiale, aratand ca este un om al faptelor, nu al vorbelor goale, . ) al spectacolului si scandalului, si ca viziunea sa este Romania lucrului bine facut. HoNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele momente ale mitingului. Intra in articol pentru a vedea o FOTOGALERIE de la eveniment.

Lansarea lui Klaus Iohannis, sub sloganul Romania lucrului bine facut, estimata la sub 50.000 de euro

Prezidentiabilul ACL Klaus Iohannis si-a lansat candidatura, sambata, in Piata Victoriei din Bucuresti, in fata a 35. 000 de oameni, o lansare care a costat unde sub 50. 000 euro, dupa estimarile Gandul.

Klaus Iohannis fata cu suspiciunea si nesiguranta

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, s-a lansat in lupta de a deveni presedintele Romaniei de pe o pozitie privilegiata din punct de vedere comunicational. Dupa mai multi ani de mandat in fruntea orasului cu cel mai bun renume atat pe plan intern, cat si pe plan extern, a venit sa-si incerce sansa in politica centrala, din nou, aflandu-se in topul increderii in personalitatile politice si avand o notorietate insemnata.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )