Libnet.ro
UNICEF

06:30

Alegeri prezidentiale 2014. Macovei: il voi vota pe Klaus Iohannis. Marele pericol pentru Romania este Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Macovei: il voi vota pe Klaus Iohannis. Marele pericol pentru Romania este Victor Ponta

Independenta Monica Macovei a anuntat astazi ca il va sustine si vota pe Klaus Iohannis in turul II al alegerilor prezidentiale, dupa ce candidatul ACL a spus ca va semna acordul propus de Macovei. continuă pe Adevărul

Macovei: il voi vota pe Klaus Iohannis. Marele pericol pentru Romania este Victor Ponta

Independenta Monica Macovei a anuntat astazi ca il va sustine si vota pe Klaus Iohannis in turul II al alegerilor prezidentiale, dupa ce candidatul ACL a spus ca va semna acordul propus de Macovei.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 BRASOV. Primul tur Klaus Iohannis a castigat in municipiu, dar si in orasele din judet

Candidatul ACL, Klaus Iohannis a castigat in opt dintre cele zece orase si municipii din Brasov. Victor Ponta candidatul PSD a obtinut victoria in doar doua orase. Iohannis a castigat si in mediul rural primul tur al alegerilor prezidentiale 2014.

VIDEO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Reprezentantii ACL Bihor, increzatori in reusita lui Klaus Iohannis

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Scorul obtinut de Klaus Iohannis, in primul tur, i-a multumit pe reprezentantii ACL din Bihor. S-au adunat la sediul partidului din Parcul Traiana si au asteptat afisarea exit poll-urilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Iohannis -43,9%, Ponta -36,45% in urma numaratorilor paralele

Potrivit numaratorilor paralele, Klaus Iohannis a reusit sa obtina cu 7% mai multe voturi in Bistrita-Nasaud. Acesta a reusit sa invinga in trei dintre cele patru orase ale judetului: Bistrita, Nasaud si Sangeorz-Bai, iar in Beclean Victor Ponta a avut doar cu 300 de voturi in plus.

Dan Diaconescu: Nu voi vota cu Klaus Iohannis

Dan Diaconescu a declarat joi seara ca nu il va vota pe Klaus Iohannis in turul doi al alegerilor prezidentiale. Acesta a precizat ca are de ales, in turul doi, intre un sef si adjunctul sau, respectiv intre Ponta si Iohannis. Propun sustinerea sefului, a spus acesta.

Alegeri prezidentiale 2014. Romanii din Paris au ales dupa primul tur: Iohannis 2.344, Macovei 911, Ponta - 295

Romanii din Paris care au reusit sa puna stampila pe candidatul favorit la alegerile prezidentiale l-au desemnat castigator pe Iohannis, cu 2. 344 de voturi. Totalul alegatorilor romani din capitala Frantei a fost de 4. 375 conform listelor afisate la avizierele de la Ambasada si de la Consulatul Romaniei in Paris.

Alegeri prezidentiale 2014. Cum a colorat Klaus Iohannis in albastru harta Romaniei din diaspora

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, s-a impus in fata lui Victor Ponta, prezidentiabilul PSD, aproape in toate tarile unde Guvernul a organizat sectii de votare. Candidatul PSD a reusit sa obtina victoria doar in Republica Moldova, Coreea de Nord, Brazilia si Zimbabwe.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 BEJ confirma victoria lui Iohannis, in primul tur, in Salaj. Procentajele tuturor candidatilor

Datele facute publice in cursul dupa-amiezii de Biroul Electoral Judetean Salaj confirma victoria, in primul tur al alegerilor prezidentiale 2014, in Salaj, a candidatului ACL Klaus Iohannis.

Alegeri prezidentiale 2014. Cerintele lui Macovei pentru a-l sustine pe Iohannis in turul II

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidentiale, ii transmite candidatului ACL,, Klaus Iohannis conditiile in care il va sustine in turul II al alegerilor prezidentiale.

Alegeri prezidentiale 2014. Cerintele Monicai Macovei pentru a-l sustine pe Iohannis in turul II

Monica Macovei, candidat independent la alegerile prezidentiale, ii transmite candidatului ACL,, Klaus Iohannis conditiile in care il va sustine in turul II al alegerilor prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )