Libnet.ro
UNICEF

19:00

Alegeri prezidentiale 2014. Cum a colorat Klaus Iohannis in albastru harta Romaniei din diaspora

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Cum a colorat Klaus Iohannis in albastru harta Romaniei din diaspora

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, s-a impus in fata lui Victor Ponta, prezidentiabilul PSD, aproape in toate tarile unde Guvernul a organizat sectii de votare. Candidatul PSD a reusit sa obtina victoria doar in Republica Moldova, Coreea de Nord, Brazilia si Zimbabwe. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Scorurile obtinute de Ponta si Iohannis in fiecare localitate din judetul Calarasi

Alegerile prezidentiale 2014 au fost castigate in judetul Calarasi de Victor Ponta, candidatul PSD, cu 49,76%, in timp ce Klaus Iohannis a obtinut 27,36%. Iata cum au votat cetatenii in fiecare localitate pentru alegerea noului presedinte al Romaniei.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014: Iohannis castiga detasat la New York

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Candidatul ACL, Klaus Iohannis a obtinut cele mai multe voturi din partea romanilor stabiliti la New York, contabilizand mai mult 50% din voturile acestora, cu 41% peste Victor Ponta.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Surpriza de proportii la Iasi: Iohannis a castigat in fata lui Ponta in principalul fief PSD din Moldova

Potrivit numaratorii paralele a ACL, Klaus Iohannis a castigat in fata lui Victor Ponta in municipiul Iasi, PSD obtinand un rezultat mult mai slab decat media nationala.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 BEJ confirma victoria lui Iohannis, in primul tur, in Salaj. Procentajele tuturor candidatilor

Datele facute publice in cursul dupa-amiezii de Biroul Electoral Judetean Salaj confirma victoria, in primul tur al alegerilor prezidentiale 2014, in Salaj, a candidatului ACL Klaus Iohannis.

Rezultate alegeri prezidentiale Brasov primul tur. Klaus Iohannis a castigat in municipiu, dar si in orasele din judet

Candidatul ACL, Klaus Iohannis a castigat in opt dintre cele zece orase si municipii din Brasov. Victor Ponta candidatul PSD a obtinut victoria in doar doua orase. Iohannis a castigat si in mediul rural primul tur al alegerilor prezidentiale 2014.

Alegeri prezidentiale 2014. Analiza: dupa Sibiu, Iohannis a obtinut cel mai bun scor la Cluj. Ce sanse are sa-i atraga pe votantii Elenei Udrea, ai Monicai Macovei si ai lui Kelemen?

Klaus Iohannis a castigat detasat alegerile prezidentiale la Cluj, inregistrand al doilea scor dupa cel de la Sibiu cu 42,53% din voturi. Conducatorii ACL Cluj sustin ca in turul II, Iohannis are un bazin de crestere de 14% si explica din cine va fi format acest electorat. De cealalta parte, liderii PSD sustin ca Ponta va castiga.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 IASI Lupta stransa intre Iohannis si Ponta pe municipiul Iasi. PSD, victorie zdrobitoare in judet

Potrivit numaratorii paralele a 60% din buletinele de vot, realizata de PSD, Klaus Iohannis si Victor Ponta si-au impartit voturile in municipiul Iasi, PSD obtinand un procent sub media nationala.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 in ce localitati a castigat Iohannis. Ce suprize au fost inregistrate

In cea mai mare parte a localitatilor gorjene cu primari liberali, Victor Ponta a iesit castigator la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014. Nu au lipsit suprizele si cea mai mare s-a inregistrat in comuna Matasari.

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Klaus Iohannis castiga in Deva, Victor Ponta in majoritatea oraselor din judet

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara: Victor Ponta a obtinut cele mai multe voturi in primul tur al alegerilor prezidentiale in judetul Hunedoara, dar in municipiul Deva a fost invins de Klaus Iohannis.

VIDEO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Reprezentantii ACL Bihor, increzatori in reusita lui Klaus Iohannis

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Scorul obtinut de Klaus Iohannis, in primul tur, i-a multumit pe reprezentantii ACL din Bihor. S-au adunat la sediul partidului din Parcul Traiana si au asteptat afisarea exit poll-urilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )