Libnet.ro
UNICEF

15:30

Alegeri prezidentiale 2014. Miting de solidaritate cu romanii din diaspora batjocoriti la primul tur de scrutin

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Miting de solidaritate cu romanii din diaspora batjocoriti la primul tur de scrutin

Mai multi locuitori ai municipiului vor iesi in fiecare zi in strada, la monumentul din Piata Unirii, in semn de solidaritate cu romanii din diaspora care au intampinat probleme la alegerile prezidentiale 2014. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Experti constitutionali: Obstructia votului in diaspora are conotatii penale

Miilor de romani care au stat ore intregi la cozi imense pentru a vota la sectiile din strainatate li s-a incalcat dreptul constitutional de a vota. Este parerea specialistilor in drept constitutional, care spun ca ceea ce s-a intamplat la primul tur al alegerilor prezidentiale de duminica are tenta penala.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Opt localitati rurale din judetul Calarasi au votat Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale 2014, a fost votat masiv la Calarasi doar in 8 localitati rurale. Oamenii de la tara i-au acordat votul de incredere lui Iohannis care a reusit la nivelul judetului Calarasi un procent de 27,36%.

Alegeri prezidentiale 2014: intr-un sat din Salaj au votat pe liste suplimentare de sapte ori mai multi alegatori decat pe listele permanente

Rezultatele primului tur al alegerilor prezidentiale 2014 vin la pachet si cu cateva ciudatenii, legate in special de participarea la vot.

Alegeri prin corespondenta. Votul fiecarui roman din diaspora ar costa 33 de centi

Exista doua modalitati pentru ca romanii din diaspora sa poata vota simplu si fara sa stea la cozi uriase. Una dintre ele, votul prin corespondenta, ar avea un cost redus sub un milion de euro, spun specialistii.

Alegeri prin corespondenta. Votul fiecarui roman din diaspora ar costa 33 de centi

Exista doua modalitati pentru ca romanii din diaspora sa poata vota simplu si fara sa stea la cozi uriase. Una dintre ele, votul prin corespondenta, ar avea un cost redus sub un milion de euro, spun specialistii.

Alegeri prezidentiale 2014: Petitie onlinepentru respectarea dreptului la votlansata de studentii din strainatate

Liga Studentilor Romani din Strainatate LSRS) a initiat o petitie online prin care solicita MAE ca tuturor cetatenilor romani sa le fie permis sa voteze oriunde s-ar afla, dupa ce in primul tur de la alegerile prezidentiale din 2 noiembrie 2014 mii de romani din diaspora nu au putut vota. Petitia a fost deja semnata desute de cetateni romani din intreaga lume.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Cum s-a simtit migratia primarilor la alegeri in Bistrita-Nasaud?

inainte de alegerile prezidentiale, PNL si-a pierdut toti primarii, iar PDL a ramas cu jumatate, ca urmare a ordonantei traseistilor. Aceste miscari au influentat si alegerile prezidentiale in Bistrita-Nasaud, mai ales in cazul comunelor cu primari care au lasat PDL pentru PSD.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Peste 1.700 de damboviteni si-au facut carti noi de identitate in ziua de alegeri

Peste 1. 700 de damboviteni si-au ridicat carti noi de identitate de alegerile prezidentiale 2014. Cele mai multe solicitari au fost inregistrate in cea de-a doua parte a zilei alegerilor, la Targoviste. Este vorba de 149 de carti de identitate care au fost eliberate intre orele 12.

Alegeri prezidentiale 2014 Reactia PSD Sibiu, dupa victoria zdrobitoare a lui Iohannis: Rezultatele noastre sunt proaste. Banuiesc ca mai jos de atat nu putem ajunge

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Liderii PSD Sibiu au oferit marti prima reactie oficiala dupa ce Klaus Iohannis a obtinut o victorie zdrobitoare la Sibiu, cu un procent de aproape 70 la suta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Penitenciarul si Arestul, singurele sectii de votare din Oradea unde Victor Ponta a castigat alegerile

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 in primul tur al alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis a castigat atat in Oradea, cat si in Bihor. Din cele 143 de sectii de vot din Oradea, doar in doua a reusit Victor Ponta sa se claseze pe primul loc. Este vorba despre sectiile din Penitenciar si Arest.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )