Libnet.ro
UNICEF

12:45

Alegeri prezidentiale 2014. Primele incidente din ziua votarii: un barbat s-a ales cu dosar penal dupa ce si-a fotografiat buletinul de vot

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Primele incidente din ziua votarii: un barbat s-a ales cu dosar penal dupa ce si-a fotografiat buletinul de vot

Un barbat din Bacau s-a ales cu dosar penal dupa ce si-a fotografiat buletinul de vot in timp ce se afla in cabina de vot. De asemenea, un barbat s-a ales cu amenda pentru continuarea propagandei electorale in ziua votului. Votul pentru alegerile prezidentiale a inceput la ora 7. 00 si se va incheia la ora 21. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Primele plangeri penale pentru turism electoral in Dambovita

Organizatia Judeteana a Partidului Social Democrat Dambovita informeaza ca in zona Priseaca se transporta oameni la vot cu masinile unei firme private.

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. O sectie din Bucuresci s-a deschis cu doua ore mai tarziu

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. O sectie de vot din Bucuresci zona Bradului) s-a deschis cu aproape doua ore intarziere, din cauza lipsei unei stampile.

Alegeri prezidentiale 2014. Catedrala Ortodoxa din Cluj a fost pline de credinciosi. Niciun cuvant despre vot

Catedrala Ortodoxa din centrul Clujului era, la ora 10. 30, plina de credinciosi. Slujba pe care acestia au ascultat-o a fost oficiata de 10 preoti, printre care si Ioan Chirila, presedintele Senatului UBB. La ceremonia religioasa nu s-a rostit niciun cuvant despre alegerile prezidentiale 2014, iar oameni nu au fost indemnati sa mearga la vot.

Alegeri prezidentiale 2014: Desi abia se mai pot gandi la ziua de maine, pacientii de la Oncologie au votat pentru viitorul copiilor lor

Si in al doilea tur de scrutin al Alegerilor Prezidentiale urna de vot mobila a fost la dispozitia pacientilor. La Spitalul de Urgenta din Galati au solicitat sa voteze in aceasta dupa-amiaza 464 de persoane. Cabinele au fost amplasate in salile de mese ale sectiilor spitalicesti, iar pentru cei nedeplasabili, cele patru urne au fost aduse la patul bolnavilor.

Alegeri prezidentiale 2014. Protest in ziua votului. Circa 100 de clujeni au iesit in strada, nemultumiti de modul in care se desfasoara alegerile in diaspora

Alegeri prezidentiale 2014. Aproximativ 100 de clujeni au iesit, duminica, 16 noiembrie, in Piata Unirii ca sa protesteze, din nou, impotriva modului in care au loc alegerile in strainatate.

Prezenta la vot la ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Turul doi in Maramures. Ies sau nu maramuresenii la vot?

Biroul Electoral Central BEC) va monitoriza daca alegatorii se vor inghesui sau nu sa voteze in turul doi al alegerilor prezidentiale 2014. Primele estimari privind prezenta la urne vor fi date la ora ora 11. 30, apoi, din trei in trei ore, pe tot parcursul zilei de duminica. in primul tur al alegerilor prezidentiale 2014, s-au prezentat la urne putin peste jumatate din romanii cu drept de vot.

Alegeri prezidentiale 2014. Fraude la alegeri: turism electoral si stampile uitate prin buzunare

Alegeri prezidentiale 2014. Judetele Bacau, Calarasi si Teleorman sunt fruntase la numarul cazurilor de turism electoral. Corespondentii Adevarul au semnalat, pe parcursul acestei zile, numeroase cazuri de frauda electorala la circumscriptii din intreaga tara.

Alegeri prezidentiale 2014. Urmarim turul 2 vazut pe retelele sociale

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta si Klaus Iohannis au ajuns in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2014 si la ora 21. 00 vom afla numele presedintelui Romaniei. Adevarul urmareste desfasuararea alegerilor, asa cum sunt ele vazute pe retelele sociale.

Alegeri prezidentiale 2014. Tutuianu: primarii primesc scrisori de amenintare din partea ACL

Alegeri prezidentiale 2014. Mai multi primari din judet au primit o scrisoare intocmita, acuza presedintele PSD, Adrian Tutuianu, de liderii ACL, pentru a-i intimida inainte de alegeri.

Alegeri prezidentiale 2014. Votul in Vecerd, satul sibian cu o mana de locuitori: Ponta e rau, Iohannis e bun

Localnicii din satul sibian Vecerd, mai putin de 100 la numar, au iesit si ei astazi la vot, in al doilea tur de alegeri prezidentiale 2014, desi cei mai multi dintre ei nu sunt convinsi pentru ce voteaza. Catunul se afla la aproximativ 50 de kilometri de Sibiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )