Libnet.ro
UNICEF

19:15

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Alexandru Cumpanasu si-a dat toate economiile familiei pe campania electorala: Am investit 300.000 de euro

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Alexandru Cumpanasu si-a dat toate economiile familiei pe campania electorala: Am investit 300.000 de euro

Alexandru Cumpanasu a iesit abia pe locul patru in orasul sau natal, Caracal, unde a obtinut doar917 voturi la primul tur al alegerilor prezidentiale. in Caracal, pe. continuă pe Antena3

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Alexandru Cumpanasu, victorios in localitatea natala a Alexandrei Macesanu

Alexandru Cumpanasu s-a clasat pe primul loc in optiunile alegatorilor din comuna Dobrosloveni, judetul Olt, localitatea natala a Alexandrei Macesanu, acolo unde.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Alexandru Cumpanasu, dupa vot: Am votat pentru o Romanie in care mafia sa dispara

Alexandru Cumpanasu a facut declaratii, la iesirea din sectia de votare. Acesta a mers impreuna cu sotia si familia Alexandrei Macesanu sa voteze. Unchiul Alexandrei.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Alexandru Cumpanasu a ratat podiumul in Caracal, orasul sau natal

Alexandru Cumpanasu a iesit abia pe locul patru in orasul sau natal, Caracal, unde a obtinut doar917 voturi la primul tur al alegerilor prezidentiale. in Caracal, pe primul loc s-a situat Viorica Danci.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Alexandru Cumpanasu: Am votat pentru o Romanie din care mafia sa dispara

Candidatul independent Alexandru Cumpanasu a votat, duminica dupa-amiaza, la o sectie din Caracal, el mergand la vot impreuna cu parintii Alexandrei Macesanu una dintre tinerele disparute in vara acestui an si pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o si apoi i-a incinerat cadavrul.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Votul din diaspora spulbera toate estimarile. Nimeni nu se astepta!

Numarul romanilor care au votat in strainatate in primul tur al alegerilor prezidentiale a depasit, duminica dimineata, pragul de 300. 000, potrivit datelor Biroului.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Alexandru Cumpanasu, clasat abia pe locul 4 la voturile obtinute in Caracal

Alexandru Cumpanasu s-a clasat abia pe locul patru la numarul de voturi obtinute la Caracal, informeaza Agerpres. Asta in conditiile in care acesta si-a construit intreaga campanie pe baza tragediei de la.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Alexandru Cumpanasu: Am votat pentru o Romanie din care mafia sa dispara

Alexandu Cumpanasu s-a prezentat, duminica dupa-amiaza, la vot, acesta mergand la o sectie din Caracal. Candidatul independent a fost insotit de sotia sa, dar si de parintii Alexandrei.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce s-a intamplat noaptea trecuta in toate sectiile de votare din tara

Sectiile de votare pentru alegerile prezidentiale s-au deschis, duminica, la urne fiind asteptati peste 18 milioane de romani. Toate sectiile de votare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cum a aparut sotia lui Dan Barna la vot. A intors toate privirile

Dan Barna a votat la o sectie din Sibiu. Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale a venit insotit de sotia lui. Olguta Dana Totolici a.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Toate informatiile despre ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019 turul I. Unde si cum poti vota

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Alegerile pentru Presedintele Romaniei au loc in data de 10 noiembrie 2019. in cazul in care niciunul dintre candidati nu intruneste majoritatea de voturi valabil exprimate ale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )