Libnet.ro
UNICEF

22:15

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cum a aparut sotia lui Dan Barna la vot. A intors toate privirile

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cum a aparut sotia lui Dan Barna la vot. A intors toate privirile

Dan Barna a votat la o sectie din Sibiu. Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale a venit insotit de sotia lui. Olguta Dana Totolici a. continuă pe Antena3

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna, umilinta totala la Sibiu. L-a invins chiar si Viorica Dancila

Lovitura uriasa primita de Dan Barna chiar de acasa, din Sibiu. Liderul USR a fost invins usturator de Klaus Iohannis, dar chiar si de Viorica Dancila.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Carmen Iohannis a votat singura la Sibiu. Cum a aparut sotia presedintelui la sectie

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis a declarat duminica, dupa ce a votat, ca este optimista si ca este o zi foarte importanta, de aceea este foarte important sa.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna a votat: Luati-va familia si prietenii si mergeti la vot. Stampila e puterea pe care o are fiecare cetatean

Dan Barna a votat la Sibiu, in jurul orei 10:00 impreuna cu sotia sa. Candidatul USR-PLUS la prezidentiale indeamna romanii la vot si sustine ca stampila de azi este puterea pe.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Vioricai Dancila, dupa ce a votat

Viorica Dancila a postat pe pagina de Facebook un mesaj, la scurt timp dupa ce a votat. Candidatul PSD la prezidentiale indeamna romanii sa mearga la vot si sustine ca a.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 realizat de IRES. Estimari la ora 21.00. Verdict clar in privinta lui Dan Barna

Dan Barna pare sa fi pierdut lupta pentru finala prezidentialelor, dupa noile estimariEXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 realizat de IRES. Potrivit.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tragedie in Lugoj! Un barbat a murit chiar la iesirea din sectia de votare

Un batran din Lugoj de 80 de ani, care a fost impreuna cu sotia la vot, a murit in apropiere de sectia de votare. A cerut ajutorul celor din.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 realizat de Sociopol. Rezultate de doi bani speranta pentru Dan Barna

Sondajul realizat de Sociopol e singurul care ii da mai multe sperante lui Dan Barna. Daca in cercetarile CURS-Avangarde si IRES il dau pe Barna la 6% in urma Vioricai.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna: Ne vom trezi la finalul anului viitor din nou cu PSD

Candidatul Aliantei USR PLUS la functia de presedinte al Romaniei, Dan Barna, admite ca social-democratii ar putea reveni peste un an la guvernare, dupa un an de zile cu guvernarea.

Alegeri prezidentiale 2019 - rezultate partiale ale votului din Diaspora: Dan Barna - 42,55%, urmat de Klaus Iohannis cu 36,2%

Rezultatele provizorii dupa numararea voturilor exprimate in 30 de sectii de votare din 23 de state la alegerile prezidentiale de duminica, Dan Barna se situeaza pe pe primul loc, cu 42,55%, urmat de Klaus iohannis, cu 36,2%.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mihai Gadea, aparitie surprinzatoare intr-un live din redactia Antena 3

Mihai Gadea invita romanii sa urmareasca primele rezultate cu privire la alegerile prezidentiale, la Antena 3. Gadea a aparut surprinzator intr-un live postat pe pagina.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )