Libnet.ro
UNICEF

11:01

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Anunt important pentru alegatorii din Diaspora. Pana la ce ora se poate vota in strainatate

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Anunt important pentru alegatorii din Diaspora. Pana la ce ora se poate vota in strainatate

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin-Florin Mituletu-Buica, a declarat luni ca votarea se poate prelungi in strainatate la alegerile prezidentiale in. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primele masuri pentru votul de duminica: in Bucuresti, se prelungeste programul pentru eliberarea actelor de identitate

Primaria Capitalei anunta ca programul de lucru al birourilor de evidenta a persoanelor din sectoarele bucurestene va fi prelungit, sambata si duminica, pentru eliberarea.

LIVETEXT Alegeri prezidentiale 2019 - prima zi de vot pentru romanii din diaspora. Peste 75.000 de romani din diaspora s-au prezentat la urne Topul tarilor cu numarul cel mai mare de alegatori Prezenta la vot in timp real

Romanii din strainatate voteaza incepand de vineri, ora locala 12. 00, si au la dispozitie trei zile in care pot merge la una din cele 835 de sectii de votare din strainatate. Primele sectii s-au deschis in Noua Zeelanda, Australia, Japonia, Coreea si China. HotNews. ro prezinta tot ce trebuie sa stii despre alegeri, inclusiv harta interactiva a sectiilor de votare din diaspora si situatia pe tari. 00: Peste 77. 000 de romani din au votat pana cu o ora inainte de inchiderea sectiilor22. 00: Peste 75. 000 de romani din diaspora s-au prezentat la urne21. 00: Peste 70. 000 de romani s-au prezentat la urne vineri pana la aceasta ora20. 00: Peste 61. 000 de romani s-au prezentat la urne pana la aceasta ora.

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Miza secreta a votului din diaspora

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Miza reala a turul 1 e cine va intra in turul 2 alaturi de presedintele Klaus Iohannis, favoritii fiind Viorica Dancila si Dan Barna. Dupa mobilizarea.

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primele estimari ale alegerilor prezidentiale de duminica, la Antena 3

incepe votul pentru alegerile prezidentiale din Romania. Nu in tara, acolo unde sectiile se vor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ultima zi a campaniei electorale, prima zi de vot pentru romanii din strainatate

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale, care a inceput pe 12 octombrie, se va incheia sambata, la ora 7,00. Totodata, vineri este prima zi.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Votul din diaspora este in derulare in mai multe tari

La sectiile de votare din afara Romaniei organizate pentru alegerile prezidentiale au votat vineri pana la 07:00 ora Romaniei 130 de alegatori. Acestia si-au exprimat dreptul de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Liderul PMP a votat la o sectie din Chisinau: E esential sa dam un mesaj din aceasta parte de Prut

Liderul PMP Eugen Tomac a anuntat, intr-o filmare postata pe Facebook, ca avotat la alegerile prezidentiale din 2019 la o sectie din Chisinau, Republica Moldova.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primele probleme la sectiile de vot din Diaspora

Peste 138. 000 de romani au fost prezenti la urne, in strainatate, pana sambata la ora 14,00. in premiera, anul acesta, romanii din afara tarii au la dispozitie trei zile.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VOT DIASPORA. Anunt de ultima ora despre votul din strainatate

Prim-adjunctul directorului STS, Ionel-Sorin Balan, a declarat luni ca alegatorii din strainatate vor avea un timp mult mai mic de asteptare la sectiile de votare la alegerile.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VOT diaspora. Anunt important pentru romanii care voteaza in strainatate

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VOT diaspora. Scoli, centre culturale, hoteluri, restaurante sau spatii de divertisment pentru copii vor gazdui sectii de votare pentru romanii din diaspora la alegerile prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )