Libnet.ro
UNICEF

05:45

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primele probleme la sectiile de vot din Diaspora

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primele probleme la sectiile de vot din Diaspora

Peste 138. 000 de romani au fost prezenti la urne, in strainatate, pana sambata la ora 14,00. in premiera, anul acesta, romanii din afara tarii au la dispozitie trei zile. continuă pe Antena3

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primele estimari ale alegerilor prezidentiale de duminica, la Antena 3

incepe votul pentru alegerile prezidentiale din Romania. Nu in tara, acolo unde sectiile se vor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primele masuri pentru votul de duminica: in Bucuresti, se prelungeste programul pentru eliberarea actelor de identitate

Primaria Capitalei anunta ca programul de lucru al birourilor de evidenta a persoanelor din sectoarele bucurestene va fi prelungit, sambata si duminica, pentru eliberarea.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Anunt important pentru alegatorii din Diaspora. Pana la ce ora se poate vota in strainatate

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin-Florin Mituletu-Buica, a declarat luni ca votarea se poate prelungi in strainatate la alegerile prezidentiale in.

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Miza secreta a votului din diaspora

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Miza reala a turul 1 e cine va intra in turul 2 alaturi de presedintele Klaus Iohannis, favoritii fiind Viorica Dancila si Dan Barna. Dupa mobilizarea.

Alegeri prezidentiale 2019. Primele incidente. Doi soferi care trebuiau sa transporte buletinele de vot la sectii au fost gasiti bauti

Doi dintre soferii care trebuiau sa transporte buletinele de vot la sectii au fost gasiti cu o alcoolemie ridicata in momentul in care au fost testati, acestia fiind lasati fara carnet de conducere si amendati cu cate 1300 de lei.

Exit Poll Alegeri Prezidentiale 2019. Rezultate partiale, date BEC, numaratoarea paralela

Exit Poll Alegeri Prezidentiale 2019. Primele rezultate ale exit-poll-urilor sunt prezentate in timp real si sunt furnizate de Biroul Electoral Central. UPDATE ora 21:00. Rezultate Exit-Poll Curs-Avangarde: Klaus Iohannis 39% Viorica Dancila 22,5% Dan Barna 16,4% Mircea Diaconu 7,9% Potrivit datelor furnizate de BEC la ora 21:00, prezenta la vot in .

Alegeri prezidentiale 2019. Ce este interzis sa faci in cabina de vot

Alegerile prezidentiale 2019 au loc, duminica, 10 noiembrie, in intervalul 7. Pentru primul tur de alegeri alegatorii trebuie sa stie ce nu au voie sa faca in cabina de vot, intrucat anumite fapte sunt considerate infractiuni, potrivit Codului Penal. Printre acestea se numara interzicerea fotografiatului sau filmatului buletinului de vot sau sa mergeti insotit de cineva in cabina de vot.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Sectii votare DIASPORA. Unde voteaza romanii din Diaspora la ALEGERI PREZIDENTIALE 2019

Termenul pentru inscrierea romanilor din strainatate la prezidentialele din luna noiembrie a expirat duminica, 15 septembrie. Pentru sectii de votare s-au inscris 38. 944 de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Liderul PMP a votat la o sectie din Chisinau: E esential sa dam un mesaj din aceasta parte de Prut

Liderul PMP Eugen Tomac a anuntat, intr-o filmare postata pe Facebook, ca avotat la alegerile prezidentiale din 2019 la o sectie din Chisinau, Republica Moldova.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. S-au deschis sectiile de vot in Republica Moldova

in Republica Moldova, vineri, la ora 12,00 ora locala, au fostdeschise sectiile de vot pentru alegerile prezidentiale. in premiera, romanii de dincolo de granite au la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )