Libnet.ro
UNICEF

06:00

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce averi au cei 14 candidati la alegerile prezidentiale de duminica

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce averi au cei 14 candidati la alegerile prezidentiale de duminica

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Biroul Electoral Central a publicat declaratiile de avere si de interese ale celor 14 candidati la alegerile prezidentiale din noiembrie. continuă pe Antena3

DIASPORA VOT FRANTA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in Franta

DIASPORA VOT FRANTA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul.

DIASPORA VOT CIPRU Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in CIPRU

DIASPORA VOT CIPRU Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul.

DIASPORA VOT ITALIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in ITALIA

Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul alegerilor.

DIASPORA VOT SPANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in Spania

Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul alegerilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, despre sansele sale la alegeri: Buturuga mica rastoarna carul mare

Candidatul la prezidentiale Mircea Diaconu a declarat marti, la Buzau, ca de 15 ani lucrurile sunt aceleasi la Cotroceni si de aceea are speranta ca buturuga mica.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Candidatii la alegerile prezidentiale sunt invitati sa semneze un angajament de integritate

Transparency International Romania ii invita pe toti candidatii la alegerile prezidentiale sa semneze un angajament de integritate, prin care isi asuma sa trateze cu.

Alegeri prezidentiale 2019. Ce este interzis sa faci in cabina de vot

Alegerile prezidentiale 2019 au loc, duminica, 10 noiembrie, in intervalul 7. Pentru primul tur de alegeri alegatorii trebuie sa stie ce nu au voie sa faca in cabina de vot, intrucat anumite fapte sunt considerate infractiuni, potrivit Codului Penal. Printre acestea se numara interzicerea fotografiatului sau filmatului buletinului de vot sau sa mergeti insotit de cineva in cabina de vot.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ghid VIDEO despre cum poti sa votezi in diaspora la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a postat pe YouTube si pe Facebook doua videoclipuri, realizate in parteneriat cu Televiziunea Romana, prin care ilustreaza.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Peste 18,2 milioane de alegatori, inscrisi in listele electorale permanente pentru alegerile prezidentiale de duminica

Autoritatea Electorala Permanentaanunta ca peste 18,2 milioane de alegatori sunt inscrisi in listele electorale permanente pentru alegerile prezidentiale de.

Alegeri prezidentiale 2019. Votul in strainatate incepe in aceasta noapte, in Noua Zeelanda

Romanii din afara tarii pot vota la alegerile prezidentiale timp de trei zile, incepand de vineri, 835 de sectii fiind deschise pentru acestia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )