Libnet.ro
UNICEF

11:00

DIASPORA VOT CIPRU Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in CIPRU

B1 B1,
DIASPORA VOT CIPRU Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in CIPRU

DIASPORA VOT CIPRU Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul. continuă pe B1

DIASPORA VOT GERMANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in Germania

DIASPORA VOT GERMANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi.

DIASPORA VOT REPUBLICA MOLDOVA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in Republica Moldova

DIASPORA VOT Republica Moldova Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in.

DIASPORA VOT ITALIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in ITALIA

Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul alegerilor.

DIASPORA VOT SPANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in Spania

Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul alegerilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cum afli la ce sectie de votare trebuie sa te prezinti?

Pe 10 noiembrie, in Romania esteorganizat primul tur alalegerile prezidentiale. Sectiile de votare din tara se vor deschide duminica.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Candidatii la alegerile prezidentiale sunt invitati sa semneze un angajament de integritate

Transparency International Romania ii invita pe toti candidatii la alegerile prezidentiale sa semneze un angajament de integritate, prin care isi asuma sa trateze cu.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, despre sansele sale la alegeri: Buturuga mica rastoarna carul mare

Candidatul la prezidentiale Mircea Diaconu a declarat marti, la Buzau, ca de 15 ani lucrurile sunt aceleasi la Cotroceni si de aceea are speranta ca buturuga mica.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, despre ce va face in caz ca va pierde alegerile

Candidatul independent pentru alegerile prezidentiale Mircea Diaconu, sustinut de catre ALDE, Pro Romania si Partidul Neoliberal, a declarat sambata, la Piatra-Neamt, ca nu.

Alegeri prezidentiale 2019. Ambasadorul Romaniei la Paris posteaza adresele sectiilor de votare din Franta si face apel la cetateni sa distribuie mesajul

Ambasadorul Romaniei la Paris, Luca Niculescu, face apel pe Facebook, pentru difuzarea unui mesaj cu adresele celor 50 de sectii de vot din Franta aprobate pentru primul tur al alegerilor prezidentiale de la sfarsitul acestei saptamani, din 8, 9 si 10 noiembrie.

Alegeri prezidentiale 2019. Votul la sectiile din strainatate se poate prelungi pana la miezul noptii, in toate cele trei zile

Programul de votare la sectiile din strainatate se poate prelungi la alegerile prezidentiale pana la ora 23. 59, in toate cele trei zile in care se desfasoara scrutinul. Anuntul a fost facut luni de seful Autoritatii Electorale PermanenteAEP), Constantin Buica.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )