Libnet.ro
UNICEF

16:30

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cea mai mare infrangere pentru PSD la alegerile prezidentiale din toate timpurile

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cea mai mare infrangere pentru PSD la alegerile prezidentiale din toate timpurile

Diferenta inregistrata in turul 2 de scrutin la alegerile prezidentiale din 2019, 64,8% pentru Klaus Iohannis versus 35,2% pentru Viorica Dancila reprezinta cea mai grava. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Presedintele Camerei Deputatilor: Votul pentru presedinte ar trebui sa fie obligatoriu

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, crede ca ar trebui sa fie vot obligatoriu pentru alegerea presedintelui tarii, pentru ca acesta sa fie legitimat de cat mai.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ludovic Orban, gest inedit pentru Klaus Iohannis, in ziua votului

Ludovic Orban a luat decizia de a-l astepta pe presedintele Klaus Iohannis sa voteze, la Liceul Jean Monnet din Capitala, locul in care voteaza de obicei personalitati.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Record la o sectie de votare din Sibiu! Secretul prezentei la urne de peste 240%

Cea mai mare prezenta la vot din judetul Sibiu, de peste 240%, s-a inregistrat in sectia numarul 105 din statiunea Paltinis, unde au votat 64 de oameni, potrivit datelor furnizate d.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Cele mai importante informatii pentru alegatori: intre ce ore se poate vota duminica, de ce acte de identitate ai nevoie, cum se voteaza pe listele suplimentare

Romanii sunt asteptati in aceasta duminica, 24 noiembrie, la urne pentru a vota in cadrul turului doi al alegerilor prezidentiale. Presedintele Klaus Iohannis si fostul premier Viorica Dancila sunt cei doi ca.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Claudiu Manda: incepem sa ne pregatim pentru alegerile locale, pe care vrem sa le castigam cu un scor mai mare decat rezultatul de la prezidentiale

Presedintele PSD Dolj, deputatul european Claudiu Manda, a declarat duminica seara, la incheierea procesului electoral, ca spera ca PSD sa castige alegerile la nivelul.

EXIT POLL REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Noi CIFRE dau FIORI unui CANDIDAT la ora 14.00

Cu mai putin de cinci ore inaintea inchiderii urnelor in Romania, diferenta dintre candidati continua sa creasca, potrivit datelor obtinute de pe teren.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primar si viceprimar, cercetati penal pentru coruperea alegatorilor in ziua votului

Primarul si viceprimarul localitatii Potcoava, judetul Olt, sunt cercetati penal pentru coruperea alegatorilor, dupa ce presedintele organizatiei locale PNL a sesizat politia prin.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Viorica Dancila: Am votat pentru o Romanie care sa mearga inainte, nu inapoi, spre vremuri in care nu aveam drepturi, nu aveam libertati

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila a declarat duminica, dupa ce a votat in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ca a votat pentru o Romanie care sa mearga inainte, nu inapoi, spre vremuri in care nu aveam drepturi, nu aveam libertati.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Klaus Iohannis: Am votat pentru o Romanie moderna, europeana, normala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica, dupa ce a votat la turul al doilea al alegerilor prezidentiale,ca a votat pentru o Romanie moderna, europeana, normala, invitandu-i pe toti romanii sa vina la vot. Astazi este ziua campionilor cu stampila votat in mana, a argumentat prezidentiabilul PNL.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Ludovic Orban: Am votat pentru o Romanie care sa se dezvolte, o Romanie in care institutiile statului sa serveasca cetateanul

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban a declarat duminica, dupa ce a votat la alegerile prezidentiale, ca a votat pentru o Romanie care sa se dezvolte, o Romaniei in care institutiile statului sa serveasca cetateanul si in care legea e lege pentru toti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )