Libnet.ro
UNICEF

18:45

Alegeri prezidentiale 2019 Ciolos: Ma astept ca mandatul viitorului presedinte sa fie mai dinamic decat a fost primul

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2019 Ciolos: Ma astept ca mandatul viitorului presedinte sa fie mai dinamic decat a fost primul

Presedintele PLUS Dacian Ciolos spune ca se asteapta ca mandatul viitorului presedinte sa fie mai dinamic decat a fost primul, iar seful statului sa adune toate fortele politice pentru modernizarea Romaniei. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Dacian Ciolos: Ma astept ca mandatul viitorului presedinte sa fie mai dinamic decat a fost primul

Presedintele PLUS Dacian Ciolos spune ca se asteapta ca mandatul viitorului presedinte sa fie mai dinamic decat a fost primul, iar seful statului sa adune toate fortele politice pentru modernizarea Romaniei.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Dacian Ciolos: Ma astept ca mandatul viitorului presedinte sa fie mai dinamic decat a fost primul

Presedintele PLUS Dacian Ciolos spune ca se asteapta ca mandatul viitorului presedinte sa fie mai dinamic decat a fost primul, iar seful statului sa adune toate fortele politice pentru modernizarea Romaniei.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dacian Ciolos, declaratii dupa vot. Mesajul transmis de fostul premier pentru viitorul presedinte

Dacian Ciolos a mers sa voteze in Teleorman pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale, zona in care urmeaza sa-si deschisasi un cabinet.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Traian Basescu, mesaj pentru viitorul presedinte, dupa vot: Sa continue!

Fostul presedinte Traian Basescu a sosit la sectia de votare de la Liceul Jean Monnet din Bucuresti, unde si-a exprimat optiunea electorala.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Presedintele PSD, Ionel Arsene: Meritam un presedinte apropiat de noi. Un om cu inima

Presedintele PSD, Ionel Arsene, a afirmat ca a votat cu gandul ca Romania este casa noastra, in care vreau sa se regaseasca armonia si pacea.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Fostul presedinte Ion Iliescu a solicitat din nou urna mobila

Urna mobila de la Liceul Jean Monnet a pornit spre resedinta lui Ion Iliescu. Fostul presedinte a solicitat pentru a doua oara urna mobila. Fostul.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Avem REZULTATELE ALEGERILOR PREZIDENTIALE!

Klaus Iohannis este vechiul si noul presedinte al Romaniei, arata dateleEXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 realizat de CURS si Avantgarde la comanda An.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Presedintele Camerei Deputatilor: Votul pentru presedinte ar trebui sa fie obligatoriu

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, crede ca ar trebui sa fie vot obligatoriu pentru alegerea presedintelui tarii, pentru ca acesta sa fie legitimat de cat mai.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Eugen Teodorovici, declaratii dupa rezultatele exit-poll: Suntem o echipa. PSD nu se fereste sa mearga la alegeri anticipate

Klaus Iohannis este vechiul si noul presedinte al Romaniei, arata dateleEXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2realizat de CURS si Avantgarde la comanda Antena 3.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ion Iliescu a votat. Urna mobila a plecat de la resedinta fostului presedinte dupa doar cateva minute

Ion Iliescu a votat. Urna mobila a plecat de la resedinta fostului presedinte dupa doar cateva minute. Urna mobila de la Liceul Jean Monnet a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )