Libnet.ro
UNICEF

15:15

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Fostul presedinte Ion Iliescu a solicitat din nou urna mobila

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Fostul presedinte Ion Iliescu a solicitat din nou urna mobila

Urna mobila de la Liceul Jean Monnet a pornit spre resedinta lui Ion Iliescu. Fostul presedinte a solicitat pentru a doua oara urna mobila. Fostul. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Traian Basescu, mesaj pentru viitorul presedinte, dupa vot: Sa continue!

Fostul presedinte Traian Basescu a sosit la sectia de votare de la Liceul Jean Monnet din Bucuresti, unde si-a exprimat optiunea electorala.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Traian Basescu: Daca azi nu votezi, in urmatorii cinci ani sa taci din gura

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un avertisment intr-o postare facuta pe Facebook, cu putin timp inainte de deschiderea urnelor pentru cel de-al doilea tur al alegerilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Paleologu, declaratie-soc: Am votat impotriva! Romanii voteaza intre doua catastrofe!

Fostul candidat al PMP la alegerile prezidentiale Theodor Paleologu a declarat ca in al doilea tur a votat impotriva, spre deosebire de primul tur, cand a votat pentru.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Theodor Paleologu: Am votat impotriva

Fostul candidat al PMP la alegerile prezidentiale Theodor Paleologu a declarat ca in al doilea tur a votat impotriva, spre deosebire de primul tur, cand a votat pentru.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Aparitie surpriza la o sectie de votare din SUA. Un mare roman s-a prezentat la urna

Fostul star al echipei nationale de baschet a Romaniei si a Universitatii Cluj, Ghita Muresan, a votat la Ambasada Romaniei in SUA, la Washington.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ion Iliescu a votat. Urna mobila a plecat de la resedinta fostului presedinte dupa doar cateva minute

Ion Iliescu a votat. Urna mobila a plecat de la resedinta fostului presedinte dupa doar cateva minute. Urna mobila de la Liceul Jean Monnet a.

Ion Iliescu a solicitat urna mobila si pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale

Fostul presedinte Ion Iliescu va vota duminica, in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, tot prin urna mobila, dupa ce a facut solicitare catre Sectia de votare 63 din Bucuresti.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dacian Ciolos, declaratii dupa vot. Mesajul transmis de fostul premier pentru viitorul presedinte

Dacian Ciolos a mers sa voteze in Teleorman pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale, zona in care urmeaza sa-si deschisasi un cabinet.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Presedintele PSD, Ionel Arsene: Meritam un presedinte apropiat de noi. Un om cu inima

Presedintele PSD, Ionel Arsene, a afirmat ca a votat cu gandul ca Romania este casa noastra, in care vreau sa se regaseasca armonia si pacea.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Avem REZULTATELE ALEGERILOR PREZIDENTIALE!

Klaus Iohannis este vechiul si noul presedinte al Romaniei, arata dateleEXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 realizat de CURS si Avantgarde la comanda An.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )