Libnet.ro
UNICEF

17:30

Alegeri prezidentiale 2019. Contracandidat surpriza pentru Iohannis in turul 2

Playtech Playtech,
Alegeri prezidentiale 2019. Contracandidat surpriza pentru Iohannis in turul 2

Klaus Iohannis ar putea avea un contracandidat surpriza in turul 2 al alegerilor prezidentiale din acest an. Este o veste care vine la mai putin de doua saptamani inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale. Mai mult, o confirma si datele unui sondaj efectuat de curand, informatia fiind una surprinzatoare si care ar putea face . continuă pe Playtech

Alegeri prezidentiale 2019. Google ne spune cine ar castiga alegerile din toamna dupa numarul de cautari

Alexandru Cumpanasu, Viorica Dancila, Theodor Paleologu si Klaus Iohannis sunt in topul cautarilor dupa numele cadidatilor la alegerile prezidentiale pe Google din ultima luna, potrivit unui studiu realizat de agentia de marketing online si SEO TargetWeb.

SONDAJ IMAS. Lovitura de proportii pentru turul 2. Iohannis are parte de un contracandidat-surpriza

Surpriza de proportii cu mai putin de doua saptamani inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale din 10 decembrie. Si asta pentru ca pentru ca Klaus Iohannis ar putea avea.

Sondaj. Rasturnare de situatie la prezidentiale. Cine e contracandidatul-surpriza care ar putea intra in turul al II-lea cu Iohannis

Klaus Iohannis conduce detasat in preferintele elctoratului, arata ultimul sondaj realizat de IMAS la comanda Europa FM. Locul doi e ocupat in mod surprinzator de Mircea Diaconu 16,7%), in timp ce urmatorul clasat e la aproape doua procente in spate.

EXCLUSIV ONLINE Harta castigatorilor din fiecare judet la alegerile prezidentiale din acest an: Lupta stransa pentru turul doi Cum va vota diaspora (FOTO)

EXCLUSIV ONLINE Sociologul Barbu Mateescu a facut primele predictii privind felul in care va arata harta Romaniei dupa turul 1 al alegerilor prezidentiale. Dupa analiza acestuia, Klaus Iohannis ar.

Surpriza pentru Dacia Duster: ce zic spaniolii de masina romaneasca

Nu mai e o surpriza ca Dacia inregistreaza vanzari bune datorita pretului mic al masinilor. Surpriza e cand masinile sale sunt laudate si recomandate in dauna altora. Acum se.

STUDIU Cine e Alexandru Cumpanasu? Ce cauta romanii pe Google privind alegerile prezidentiale 2019: Cumpanasu suscita cel mai mare interes

Pe Google, Alexandru Cumpanasu este cel mai cautat candidat la alegerile prezidentiale. El si-a capatat notorietatea dupa tragedia de la Caracal, cand nepoata sa de 15 ani, Alexandra Macesanu, a fost rapita si ucisa.

Politic Show: Ministrul propus la Sanatate: in momentul de fata, Romania arunca la gunoi 150 de inimi si 300 de plamani; Cine este Ninel Peia, candidatul la alegerile prezidentiale care cerea inchisoare pentru educatia sexuala in scoli

Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca nu e sincera cu bucurestenii: E rusinos sa minta intr-atat de flagrant. Deputatul Nicusor Dan o acuza pe Gabriela Firea ca a mintit de sapte ori. Ce schimbari aduce PNL in administratie. Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, miercuri, la audierea ministrului propus pentru Dezvoltare, Ion Stefan, din comisia parlamentara de specialitate.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )