Libnet.ro
UNICEF

17:45

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Vioricai Dancila, dupa ce a votat

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce a aparut pe pagina de Facebook a Vioricai Dancila, dupa ce a votat

Viorica Dancila a postat pe pagina de Facebook un mesaj, la scurt timp dupa ce a votat. Candidatul PSD la prezidentiale indeamna romanii sa mearga la vot si sustine ca a. continuă pe Antena3

Alegeri prezidentiale 2019. LIVE Rezultate exit poll - date actualizate. Iohannis, pe primul loc. Dancila pe locul doi in sondajele la iesirea de la urne

Alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis si Viorica Dancila sunt cei care se vor confrunta in turul II, potrivit rezultatelor exit poll la alegerile prezidentiale 2019. Dan Barna ocupa locul al treilea in topul prezidentiabililor, potrivit rezultatelor exit poll IRES si CURS-Avangarde. ------------------22:45 Primele rezultate provizorii: Klaus Iohannis conduce detasat cu peste 36%. Dancila pe doi cu peste 25%22:31 Prezenta la vot la ora 22. 00, raportata la BEC, a fost de 47,66%21:26 Prezenta la vot la ora 21. 00 a fost de 47,66 %21:00 Alegeri prezidentiale 2019. Rezultate exit poll IRES - date actualizate21:00 Alegeri prezidentiale 2019. Rezultate exit poll CURS-Avangarde.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Anunt-soc din PNL in privinta Vioricai Dancila!

Cu doar cateva ore inaintea alegerilor prezidentiale, un lider important al PNL lanseaza o teorie-soc. Liberalul, caruia nu ii vom divulga numele, estimeaza ca Viorica.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rares Bogdan acuza! Nu credeti in asa ceva!

Europarlamentarul Rares Bogdan denunta un fake news de proportii, dupa ce pagina de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a fost clonata, iar pe ea a aparut un mesaj dur la adresa.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mihai Gadea, aparitie surprinzatoare intr-un live din redactia Antena 3

Mihai Gadea invita romanii sa urmareasca primele rezultate cu privire la alegerile prezidentiale, la Antena 3. Gadea a aparut surprinzator intr-un live postat pe pagina.

Alegeri prezidentiale 2019 Niciun vot pentru Viorica Dancila la Shanghai

Coordonatorul campaniei USR, Catalin Drula, spune ca sistemul de numarare paralela al partidului a semnalat faptul ca, la inchiderea urnelor in Shanghai, niciun vot nu fusese inregistrat pentru Viorica Dancila. Am verificat dupa procedura cu delegatul de acolo si informatia e corecta, a scris Drula pe Facebook.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Olguta Vasilescu, anunt incendiar: Toti liderii USR au devenit penali

Lia Olguta Vasilescu a facut un anunt incendiar pe pagina personala de Facebook. Fostul ministru al Muncii sustine ca toti liderii USR au devenit penali.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Adrian Ursu, marturie surprinzatoare: Rezultatul s-ar putea sa fie unul spectaculos

Adrian Ursu anunta rezultate spectaculoase in urma voturilor din primul scrutin al alegerilor prezidentiale. intr-o interventie pe pagina de Facebook a Antenei 3, jurnalistul sustine.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Lia Olguta Vasilescu, mesaj de ultima ora: Observ disperarea USR-istilor care, de vreo cateva ore, calca legea electorala in picioare. Tocmai au devenit penali toti liderii lor!

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a lansat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook, anuntand ca toti liderii USR au devenit penali in ultimele ore.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 realizat de Sociopol. Rezultate de doi bani speranta pentru Dan Barna

Sondajul realizat de Sociopol e singurul care ii da mai multe sperante lui Dan Barna. Daca in cercetarile CURS-Avangarde si IRES il dau pe Barna la 6% in urma Vioricai.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cum a aparut sotia lui Dan Barna la vot. A intors toate privirile

Dan Barna a votat la o sectie din Sibiu. Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale a venit insotit de sotia lui. Olguta Dana Totolici a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )