Libnet.ro
UNICEF

15:30

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cursa stransa pentru turul II

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cursa stransa pentru turul II

Candidatii pentru alegerile prezidentiale duc o lupta stransa pentru a ajunge in turul II. Statistic, Viorica Dancila are cele mai mari sanse pentru a ajunge in marea. continuă pe Antena3

Alegeri prezidentiale 2019. Lista sectiilor de votare din municipiul Calarasi

Zilele votarii pentru prezidentiale sunt, pentru alegatorii care voteaza pe teritoriul tarii, 10 noiembrie primul tur de scrutin) si 24 noiembrie al doilea tur). Primaria Calarasi a publicat listele cu sectiile de votare din municipiul Calarasi.

Alegeri prezidentiale: Autoritatea Electorala a dat unda verde pentru infiintarea a inca 270 de sectii de votare in strainatate Vezi in articol unde sunt toate cele 714 de sectii

Autoritatea Electorala Permanenta a aprobat, printr-o hotarare, inca 270 de sectii de votare in strainatate pentru alegerile prezidentiale din luna noiembrie, informeaza institutia.

Cate zile libere au mai ramas pentru bugetari, in 2019. Vesti proaste pentru cei care asteptau repaus de la stat

Cei care sperau sa primeasca mai multe zile libere din partea statului vor avea parte de o dezamagire. Asta deoarece in 2019, atat ziua de 30 noiembrie, cand este serbat Sfantul Andrei, dar si cea de 1 decembrie, cand este Ziua Nationala a Romania, pica in timpul weekend-ului. Cate zile libere au mai ramas pentru .

HOROSCOP NOIEMBRIE 2019. Oportunitati rare pentru Berbeci, bani pentru Varsatori

Evenimentele astrologice cele mai importante din horoscopul lunii noiembrie 2019 sunt tranziturile lui Venus in Sagetator, si apoi in Capricorn, cel al Soarelui in Sagetator, cel al lui Marte in Scorpion.

Alegeri prezidentiale in Tunisia: Kais Saied, un profesor de drept, conservator, va fi noul presedinte al Tunisiei (Exit polluri)

Kais Saied, un profesor de drept, conservator, sustinut de puterile islamiste, este pe cale sa devina presedintele Tunisiei, exit-pollurile aratand ca a castigat in mod covarsitor alegerile de duminica in tara care a dezlantuit revoltele pro-democratie din Primavara Araba, potrivit Associated Press, scrie Mediafax.

Prezidentiale 2019. Contractele cu statul ale lui Alexandru Cumpanasu, in vizorul DNA

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a inceput o ancheta in legatura cu un contract pe care Ministerul Culturii l-a incheiat cu fundatia condusa de Alexandru Cumpanasu, valoarea contractului fiind de aproape un milion de lei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )