Libnet.ro
UNICEF

11:45

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |Gestul unui roman din Germania face inconjurul Europei: Duce soferii de TIR la vot, cu masina personala (VIDEO)

B1 B1,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |Gestul unui roman din Germania face inconjurul Europei: Duce soferii de TIR la vot, cu masina personala (VIDEO)

Gestul unui roman stabilit in Germania a devenit viral pe retelele de socializare. Troncota Constantin merge din parcare in parcare si ii duce pe soferii de TIR la vot cu masina personala. continuă pe B1

Alegeri prezidentiale 2019, turul 2: Un roman stabilit in Germania ia la rand parcarile si ii duce la vot cu masina lui pe soferii de TIR

Constantin Troncota, un roman stabilit in Germania, merge prin parcari cu masina personala si ii ia pe soferii de TIR sa ii duca la vot, in conditiile in care acestia nu au voie sa intre in orase cu TIR-urile.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Gestul care te poate trimite la inchisoare

Peste 18 milioane de romani sunt asteptati din nou la urne, in cateva ore. Urmeaza turul doi al alegerilor prezidentiale in urma caruia se va decide presedintele tarii pentru.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. BEC - date provizorii din diaspora: Iohannis - 91,07%; Dancila - 8,93%

Klaus Iohannis a obtinut duminica, in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale, 91,07%, iar Viorica Dancila - 8,93%, dupa numararea a 3. 145 de voturi din.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce a facut un patron de magazin in timpul votului

Administratorul unui local de alimentatie publica situat in apropierea sectiilor de votare din incinta unei scoli din municipiul Constanta a fost amendat duminica de jandarmi cu suma.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Record la o sectie de votare din Sibiu! Secretul prezentei la urne de peste 240%

Cea mai mare prezenta la vot din judetul Sibiu, de peste 240%, s-a inregistrat in sectia numarul 105 din statiunea Paltinis, unde au votat 64 de oameni, potrivit datelor furnizate d.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Politistii din tara au primit, duminica, 17 sesizari privind posibile probleme in procesul electoral

Politistii din intreaga tara au primit, duminica, 17 sesizari privind posibile probleme in procesul electoral, iar cinci dintre acestea nu s-au confirmat. Cele mai multe reclamatii s-au inregistrat in judetele Dambovita, Dolj si Bucuresti. Au fost aplicate trei avertismente pentru apelarea abuziva a numarului 112.

Un roman din Germania merge din parcare in parcare si-i duce pe soferii de TIR la vot cu masina personala

Un roman stabilit in Germania colinda parcarile cu masina personala pentru a duce soferii de TIR la vot, la turul 2 al alegerilor prezidentiale. Povestea a fost facuta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tarile in care nu a votat niciun roman pana la ora 15.00

In Iran si in Republica Populara Democrata Coreeana nu s-a prezentat niciun alegator pana la ora 15. in Turkmenistan a votat o.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Aparitie surpriza la o sectie de votare din SUA. Un mare roman s-a prezentat la urna

Fostul star al echipei nationale de baschet a Romaniei si a Universitatii Cluj, Ghita Muresan, a votat la Ambasada Romaniei in SUA, la Washington.

EXIT POLL REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Noi CIFRE SPECTACULOASE. Cresc sansele unui CANDIDAT

Lovitura de proportii in cursa pentru alegerile prezidentiale. Mai sunt doar cateva ore pana se inchid urnele in Romania, in diaspora, romanii voteaza.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )