Libnet.ro
UNICEF

11:15

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. MAE, anunt de ultima ora pentru romanii din Marea Britanie. Ce se va intampla in cazul aglomerarii sectiilor de votare

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. MAE, anunt de ultima ora pentru romanii din Marea Britanie. Ce se va intampla in cazul aglomerarii sectiilor de votare

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a afirmat ca, in cazul in care va exista un numar mai mare de cetateni romani care doresc sa voteze la sectiile din Marea Britanie, acestia vor fi redirectionati. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cea mai mare infrangere pentru PSD la alegerile prezidentiale din toate timpurile

Diferenta inregistrata in turul 2 de scrutin la alegerile prezidentiale din 2019, 64,8% pentru Klaus Iohannis versus 35,2% pentru Viorica Dancila reprezinta cea mai grava.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Presedintele Camerei Deputatilor: Votul pentru presedinte ar trebui sa fie obligatoriu

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, crede ca ar trebui sa fie vot obligatoriu pentru alegerea presedintelui tarii, pentru ca acesta sa fie legitimat de cat mai.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ludovic Orban, gest inedit pentru Klaus Iohannis, in ziua votului

Ludovic Orban a luat decizia de a-l astepta pe presedintele Klaus Iohannis sa voteze, la Liceul Jean Monnet din Capitala, locul in care voteaza de obicei personalitati.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Anunt-soc facut de un lider PSD dupa aflarea REZULTATELOR

Desi Klaus Iohannis a castigat clar alegerile prezidentiale din acest an, cu un avans de circa 30 de procente, unii lideri PSD acuza.

Exit Poll Alegeri Prezidentiale 2019, Turul 2. Datele dupa ora 16.00. Surpriza TOTALA pe scena politica

Exit Poll Alegeri Prezidentiale 2019, Turul 2. Cu mai putin de patru ore inainte de incheierea votarii in Romania, diferenta dintre cei doi candidati la presedintie, Klaus Iohannis si Viorica.

Alegeri prezidentiale 2019, turul doi. Dambovita, in topul judetelor cu cea mai mare prezenta la urne

Alegeri prezidentiale 2019. Pana la aceasta ora au peste un milion de romani, prezenta fiind de 6,54 %. Dambovitenii s-au prezentat in numar mare la urne, ca si in turul intai. Judetul Dambovita se afla, la aceasta ora, pe locul 7 in tara in privinta prezentei la vot.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Claudiu Manda: incepem sa ne pregatim pentru alegerile locale, pe care vrem sa le castigam cu un scor mai mare decat rezultatul de la prezidentiale

Presedintele PSD Dolj, deputatul european Claudiu Manda, a declarat duminica seara, la incheierea procesului electoral, ca spera ca PSD sa castige alegerile la nivelul.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primar si viceprimar, cercetati penal pentru coruperea alegatorilor in ziua votului

Primarul si viceprimarul localitatii Potcoava, judetul Olt, sunt cercetati penal pentru coruperea alegatorilor, dupa ce presedintele organizatiei locale PNL a sesizat politia prin.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Viorica Dancila: Am votat pentru o Romanie care sa mearga inainte, nu inapoi, spre vremuri in care nu aveam drepturi, nu aveam libertati

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila a declarat duminica, dupa ce a votat in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ca a votat pentru o Romanie care sa mearga inainte, nu inapoi, spre vremuri in care nu aveam drepturi, nu aveam libertati.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Klaus Iohannis: Am votat pentru o Romanie moderna, europeana, normala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica, dupa ce a votat la turul al doilea al alegerilor prezidentiale,ca a votat pentru o Romanie moderna, europeana, normala, invitandu-i pe toti romanii sa vina la vot. Astazi este ziua campionilor cu stampila votat in mana, a argumentat prezidentiabilul PNL.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )