Libnet.ro
UNICEF

10:30

Alegeri prezidentiale 2019. MAI: 182 de sesizari de posibile probleme privind procesul electoral. in Olt s-a prezentat la vot o persoana care figura ca fiind decedata

Hotnews Hotnews,
 Alegeri prezidentiale 2019. MAI: 182 de sesizari de posibile probleme privind procesul electoral. in Olt s-a prezentat la vot o persoana care figura ca fiind decedata

Un numar de 182 de sesizari privind posibile probleme in legatura cu procesul electoral in cel de-al doilea tur al prezidentialelor au fost inregistrate, pana in prezent, insa din verificari a rezultat ca peste 50% dintre acestea nu se confirma, a anuntat, duminica, purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog, relateaza Agerpres. Una dintre sesizari vizeaza o persoana din Olt, care a venit la vot, dar figura decedata. continuă pe Hotnews

Alegeri prezidentiale 2019. MAI: Au fost inregistrate 96 de sesizari de posibile infractiuni electorale, dintre care 32 nu se confirma Amenzi de 4.500 lei

Un numar de 96 sesizari de posibile probleme in legatura cu procesul electoral au fost inregistrate, pana in prezent, insa din verificari a rezultat ca 32 dintre acestea nu se confirma, a anuntat, duminica, purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog, relateaza Agerpres.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Moment inedit intr-o sectie de votare din Londra. Nu s-a mai pomenit asa ceva vreodata! (VIDEO)

Moment de-a dreptul inedit intr-o sectie de votare din Londra. Este prima data cand se intampla asa ceva. Mai multi romani veniti sa voteze.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cea mai mare infrangere pentru PSD la alegerile prezidentiale din toate timpurile

Diferenta inregistrata in turul 2 de scrutin la alegerile prezidentiale din 2019, 64,8% pentru Klaus Iohannis versus 35,2% pentru Viorica Dancila reprezinta cea mai grava.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Primele REZULTATE OFICIALE, doar la Antena 3

Antena 3 va difuza singurul si cel mai precis exit-poll al acestor alegeri prezidentiale,realizat de CURS-Avangarde, in aceasta seara, la ora 21. Imediat .

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Primele rezultate ale alegerilor prezidentiale, la Antena 3

Romanii voteaza in numar impresionant in diaspora, mai multi ca in urma cu doua saptamani, iar peste cateva ore se deschid urnele si in tara. in finala.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Claudiu Manda: incepem sa ne pregatim pentru alegerile locale, pe care vrem sa le castigam cu un scor mai mare decat rezultatul de la prezidentiale

Presedintele PSD Dolj, deputatul european Claudiu Manda, a declarat duminica seara, la incheierea procesului electoral, ca spera ca PSD sa castige alegerile la nivelul.

Alegeri prezidentiale 2019. Se poate vota cu pasaportul sau cu permisul? Ce spune legea

Votarea pentru alegerile prezidentiale de anul acesta a inceput astazi, duminica, de la ora 7. 00 si se va incheie la ora 21. Prin exceptie, votarea in strainatate s-a desfasurat si pe parcursul zilelor de vineri si sambata imediat anterioare zilei votarii. Romanii din diaspora mai pot vota si astazi pana la ora 21:00 ora locala).

EXIT POLL REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Noi CIFRE SPECTACULOASE. Cresc sansele unui CANDIDAT

Lovitura de proportii in cursa pentru alegerile prezidentiale. Mai sunt doar cateva ore pana se inchid urnele in Romania, in diaspora, romanii voteaza.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Badea, reactie surprinzatoare dupa votul din Diaspora: Ce misto...sa imi influenteze mie viata!

Dupa ce in mai multe sectii de votare din Diaspora s-a incheiat turul II, Mircea Badea a avut o reactie acida la adresa votantilor din afara tarii.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Raluca Turcan: Niciodata nu a fost mai important momentul votului ca acum

Vicepremierul Raluca Turcan, prim-vicepresedinte al PNL, ii indeamna pe romani sa voteze duminica, pentru ca niciodata nu a fost mai important momentul votului ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )