Libnet.ro
UNICEF

00:07

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce mesaj le transmite Mark Zuckerberg romanilor in ziua alegerilor

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce mesaj le transmite Mark Zuckerberg romanilor in ziua alegerilor

Facebook a pregatit un mesaj special pentru romani in ziua primului tur al alegerilor prezidentiale. Dupa deschiderea urnelor, la ora 7. 00, Facebook le-a adresat un indemn. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cati romani au votat in diaspora la alegerile prezidentiale din 1992 - 2014

Participarea romanilor din strainatate la alegerile prezidentiale dupa 1989 arata o prezenta mai slaba inainte de 2009 si un trend de crestere incepand.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cristian Tudor Popescu, mesaj dur pentru Iohannis: Presedintele sa nu se condisere nemuritor

Cristian Tudor Popescu a transmis un mesaj dur lui Klaus Iohannis, in ziua alegerilor prezidentiale. Jurnalistul sustine ca presedintele Romaniei sa nu se considere nemuritor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Sorina Pintea: Am votat pentru bunastarea romanilor, pentru viitorului Romaniei

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea PSD) a declarat ca a oferit un vot pentru bunastarea romanilor si pentru ca totii cetatenii tarii sa simta in.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Lia Olguta Vasilescu, mesaj de ultima ora: Observ disperarea USR-istilor care, de vreo cateva ore, calca legea electorala in picioare. Tocmai au devenit penali toti liderii lor!

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a lansat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook, anuntand ca toti liderii USR au devenit penali in ultimele ore.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Victor Ponta, mesaj dupa vot: De cate ori s-a votat raul cel mai mic a iesit raul cel mai mare

Fostul premier si lider PRO Romania Victor Ponta a marturisit ca a votat pentru un candidat si nu pentru raul cel mai mic. Nu am votat contra.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Sectii votare DIASPORA. Unde voteaza romanii din Diaspora la ALEGERI PREZIDENTIALE 2019

Termenul pentru inscrierea romanilor din strainatate la prezidentialele din luna noiembrie a expirat duminica, 15 septembrie. Pentru sectii de votare s-au inscris 38. 944 de.

Alegeri prezidentiale 2019 - Diaconu: Am votat pentru un presedinte al tuturor romanilor si in niciun caz un presedinte al propriului sau partid

Candidatul sustinut de Alianta electorala Un Om, Mircea Diaconu, a declarat, duminica dupa-amiaza, la iesirea de la urne, ca a votat pentru un presedinte al tuturor romanilor si in niciun caz un presedinte al propriului sau partid politic contra celuilalt partid politic, impartind Romania in bucati.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Votul din diaspora spulbera toate estimarile. Nimeni nu se astepta!

Numarul romanilor care au votat in strainatate in primul tur al alegerilor prezidentiale a depasit, duminica dimineata, pragul de 300. 000, potrivit datelor Biroului.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Liderul PMP a votat la o sectie din Chisinau: E esential sa dam un mesaj din aceasta parte de Prut

Liderul PMP Eugen Tomac a anuntat, intr-o filmare postata pe Facebook, ca avotat la alegerile prezidentiale din 2019 la o sectie din Chisinau, Republica Moldova.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce a facut Klaus Iohannis, imediat dupa ce a votat

Klaus Iohannis a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, imediat dupa ce si-a exprimat votul la sectia de votare de la liceul Jean Monet. Candidatul PNL la prezidentiale sustine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )