Libnet.ro
UNICEF

18:45

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Lia Olguta Vasilescu, mesaj de ultima ora: Observ disperarea USR-istilor care, de vreo cateva ore, calca legea electorala in picioare. Tocmai au devenit penali toti liderii lor!

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Lia Olguta Vasilescu, mesaj de ultima ora: Observ disperarea USR-istilor care, de vreo cateva ore, calca legea electorala in picioare. Tocmai au devenit penali toti liderii lor!

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a lansat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook, anuntand ca toti liderii USR au devenit penali in ultimele ore. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cristian Tudor Popescu, mesaj dur pentru Iohannis: Presedintele sa nu se condisere nemuritor

Cristian Tudor Popescu a transmis un mesaj dur lui Klaus Iohannis, in ziua alegerilor prezidentiale. Jurnalistul sustine ca presedintele Romaniei sa nu se considere nemuritor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Olguta Vasilescu, anunt incendiar: Toti liderii USR au devenit penali

Lia Olguta Vasilescu a facut un anunt incendiar pe pagina personala de Facebook. Fostul ministru al Muncii sustine ca toti liderii USR au devenit penali.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VOT DIASPORA. Anunt de ultima ora despre votul din strainatate

Prim-adjunctul directorului STS, Ionel-Sorin Balan, a declarat luni ca alegatorii din strainatate vor avea un timp mult mai mic de asteptare la sectiile de votare la alegerile.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Avertismentul lansat de Emil Hurezeanu: E ultima data cand suntem lasati sa facem asa ceva!

Ambasadorul Romaniei in Germania, Emil Hurezeanu, atrage atentia ca aceste alegeri sunt ultimele in care vor exista atat de multe sectii de votare in Germania. Am avut.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cum a aparut sotia lui Dan Barna la vot. A intors toate privirile

Dan Barna a votat la o sectie din Sibiu. Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale a venit insotit de sotia lui. Olguta Dana Totolici a.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce mesaj le transmite Mark Zuckerberg romanilor in ziua alegerilor

Facebook a pregatit un mesaj special pentru romani in ziua primului tur al alegerilor prezidentiale. Dupa deschiderea urnelor, la ora 7. 00, Facebook le-a adresat un indemn.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Victor Ponta, mesaj dupa vot: De cate ori s-a votat raul cel mai mic a iesit raul cel mai mare

Fostul premier si lider PRO Romania Victor Ponta a marturisit ca a votat pentru un candidat si nu pentru raul cel mai mic. Nu am votat contra.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ultima confruntare a candidatilor, inainte de marea batalie. Miscarile de ultim-moment ale politicienilor

Ultima confruntare a candidatilor la prezidentiale a avut loc vineri seara, la Subiectiv fata in fata. Ramona Ioana Bruynseels, Mircea Diaconu, Ninel Peia si Alexandru.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ultima zi a campaniei electorale, prima zi de vot pentru romanii din strainatate

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale, care a inceput pe 12 octombrie, se va incheia sambata, la ora 7,00. Totodata, vineri este prima zi.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mihai Gadea si Adrian Ursu, date de ultima ora: Surprizele sunt foarte mari

Mihai Gadea si Adrian Ursu au prezentat cele mai noi date pentru candidatii la alegerile din noiembrie. Am fost sa luam direct de la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )