Libnet.ro
UNICEF

15:45

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Operatoare intr-o sectie de vot din Cluj, reclamata ca are decolteu prea adanc

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Operatoare intr-o sectie de vot din Cluj, reclamata ca are decolteu prea adanc

O operatoare dintr-o sectie de vot din Cluj-Napoca a fost reclamata ca are decolteul prea adanc. O alta reclamatie vizeaza o sectie in care majoritatea membrilor a vrut sa. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Anuntul MAI despre incidentele din sectiile de vot

Procesul electoral la alegerile prezidentiale a inceput, la ora 07. 00, fara incidente, a anuntat, duminica, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, Monica.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Alexandru Cumpanasu, dupa vot: Am votat pentru o Romanie in care mafia sa dispara

Alexandru Cumpanasu a facut declaratii, la iesirea din sectia de votare. Acesta a mers impreuna cu sotia si familia Alexandrei Macesanu sa voteze. Unchiul Alexandrei.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Kelemen Hunor, dupa vot: Pentru respect si incredere. Votati si alegeti cea mai buna solutie

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, candidat la functia de presedinte al Romaniei, a declarat duminica, in localitatea harghiteana Carta, ca a votat pentru viitorul Romaniei, pentru.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primele rezultate ale alegerilor din Diaspora. Rasturnare de situatie fara precedent

Deputatul USR Catalin Drula a publicat pe Facebook o numaratoare paralela a rezultatelor de la votul din Auckland, Noua Zeelanda.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Anunt important pentru alegatorii din Diaspora. Pana la ce ora se poate vota in strainatate

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin-Florin Mituletu-Buica, a declarat luni ca votarea se poate prelungi in strainatate la alegerile prezidentiale in.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Vezi prezenta la vot in timp real!

Dupa nici jumatate de ora de la deschiderea urnelor votasera peste 125. 000 de alegatori din Romania. VEZI PREZENTA LA VOT iN TIMP REAL in tara, sunt organizate.

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Miza secreta a votului din diaspora

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Miza reala a turul 1 e cine va intra in turul 2 alaturi de presedintele Klaus Iohannis, favoritii fiind Viorica Dancila si Dan Barna. Dupa mobilizarea.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Incident inedit la o sectie de votare din Maramures. S-a dus la vot, dar a uitat un mic detaliu

Un barbat care a renuntat la cetatenia romana s-a ales cu dosar penal pentru ca a votat fara sa aiba acest drept, a informat, duminica, purtatorul de cuvant al IPJ.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Surpriza de proportii la o sectie de votare din Franta. Romanii care au intrat sa voteze au inceput sa planga (FOTO)

Surpriza de proportii la o sectie de votare din Franta. Mai precis cea cu numarul 158 din Dijon. Toti membrii sectiei au ales sa se imbrace in.

Alegeri prezidentiale 2019. Prezenta record la o sectie de votare din Mehedinti: 240,35%

O sectie de votare din Mehedinti a inregistrat o prezenta record la urne 240,35%, la ora 15,00, conform datelor Biroului Electoral Central.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2102 seconds )