Libnet.ro
UNICEF

14:30

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Patriarhul Daniel a votat. Ce a facut acesta dupa ce a pus stampila - FOTO

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Patriarhul Daniel a votat. Ce a facut acesta dupa ce a pus stampila - FOTO

Preafericitul Parinte Patriarh Daniela votat duminica, in jurul orei 17:30, pentru turul I al alegerilor prezidentiale. Parintele Patriarh. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Patriarhul Daniel a votat la o sectie din Bucuresti si le-a oferit iconite tuturor celor prezenti

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, PF Daniel, a votat, duminica, la o sectie de votare din Bucuresti, iar la plecare le-a oferit iconite tuturor celor prezenti.

Alegeri prezidentiale 2019: Lideri ai PNL au votat la Roma, seful PMP a mers la Chisinau Rares Bogdan: Am ales capitala Italiei din respect pentru Diaspora

Zeci de romani din diaspora au votat in prima zi a alegerilor prezidentiale 2019, printre acestia si liberalii Rares Bogdan, Robert Sighiartau si Viorel Badea, la Roma, dar si Eugen Tomac de la PMP, la Chisinau.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Alexandru Cumpanasu, dupa vot: Am votat pentru o Romanie in care mafia sa dispara

Alexandru Cumpanasu a facut declaratii, la iesirea din sectia de votare. Acesta a mers impreuna cu sotia si familia Alexandrei Macesanu sa voteze. Unchiul Alexandrei.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cum a votat un barbat in carucior cu rotile

Robert Gavrilescu, persoana aflata in scaunul cu rotile, a votat la sectia din satul Buduhala, comuna Telesti, din judetul Gorj. Acesta a fost ajutat de sotia sa intre in sectia de votare, pentru ca aceasta nu.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Victor Ponta, mesaj dupa vot: De cate ori s-a votat raul cel mai mic a iesit raul cel mai mare

Fostul premier si lider PRO Romania Victor Ponta a marturisit ca a votat pentru un candidat si nu pentru raul cel mai mic. Nu am votat contra.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. 2.000 de romani au votat deja pentru turul al doilea. Cum a fost posibil

Aproape 2. 000 de cetateni romani din diaspora au votat deja anticipat, prin corespondenta, pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale. inca nu.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Ponta: Am votat un candidat bun; nu am votat raul cel mai mic

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, spune ca a votat, la scrutinul prezidential de duminica, un candidat bun si nu raul cel mai mic, asa cum s-a votat la alte alegeri in Romania.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Carmen Iohannis a votat singura la Sibiu: Am votat pentru Romania normala si va invit pe toti la vot

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis a declarat duminica, dupa ce a votat, ca este optimista si ca este o zi foarte importanta, de aceea este foarte important sa.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna a votat: Luati-va familia si prietenii si mergeti la vot. Stampila e puterea pe care o are fiecare cetatean

Dan Barna a votat la Sibiu, in jurul orei 10:00 impreuna cu sotia sa. Candidatul USR-PLUS la prezidentiale indeamna romanii la vot si sustine ca stampila de azi este puterea pe.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cati romani au votat in diaspora la alegerile prezidentiale din 1992 - 2014

Participarea romanilor din strainatate la alegerile prezidentiale dupa 1989 arata o prezenta mai slaba inainte de 2009 si un trend de crestere incepand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2979 seconds )