Libnet.ro
UNICEF

20:00

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Patriarhul Daniel a votat la o sectie din Bucuresti si le-a oferit iconite tuturor celor prezenti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Patriarhul Daniel a votat la o sectie din Bucuresti si le-a oferit iconite tuturor celor prezenti

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, PF Daniel, a votat, duminica, la o sectie de votare din Bucuresti, iar la plecare le-a oferit iconite tuturor celor prezenti. continuă pe Ziarul Bursa

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Patriarhul Daniel a votat. Ce a facut acesta dupa ce a pus stampila - FOTO

Preafericitul Parinte Patriarh Daniela votat duminica, in jurul orei 17:30, pentru turul I al alegerilor prezidentiale. Parintele Patriarh.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Operatoare intr-o sectie de vot din Cluj, reclamata ca are decolteu prea adanc

O operatoare dintr-o sectie de vot din Cluj-Napoca a fost reclamata ca are decolteul prea adanc. O alta reclamatie vizeaza o sectie in care majoritatea membrilor a vrut sa.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primele rezultate ale alegerilor din Diaspora. Rasturnare de situatie fara precedent

Deputatul USR Catalin Drula a publicat pe Facebook o numaratoare paralela a rezultatelor de la votul din Auckland, Noua Zeelanda.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Anuntul MAI despre incidentele din sectiile de vot

Procesul electoral la alegerile prezidentiale a inceput, la ora 07. 00, fara incidente, a anuntat, duminica, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, Monica.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Anunt important pentru alegatorii din Diaspora. Pana la ce ora se poate vota in strainatate

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin-Florin Mituletu-Buica, a declarat luni ca votarea se poate prelungi in strainatate la alegerile prezidentiale in.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Liderul PMP a votat la o sectie din Chisinau: E esential sa dam un mesaj din aceasta parte de Prut

Liderul PMP Eugen Tomac a anuntat, intr-o filmare postata pe Facebook, ca avotat la alegerile prezidentiale din 2019 la o sectie din Chisinau, Republica Moldova.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ancheta la o sectie de votare, dupa ce urna a fost desigilata in timpul zilei

Politistii vasluieni au intocmit dosar penal dupa ce la Sectia de votare nr. 56 din municipiul Vaslui urna de vot a fost desigilata, deschisa si apoi resigilata.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Incident la o sectie de votare din Dolj! S-au ales cu dosar penal dupa ce au intrat mai multi in cabina de vot

Politistii doljeni au fost sesizati despre faptul ca la o sectie de votare din localitatea Plesoi presedintele sectiei si loctiitorul acestuia ar fi permis mai multor persoane sa.

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Miza secreta a votului din diaspora

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Miza reala a turul 1 e cine va intra in turul 2 alaturi de presedintele Klaus Iohannis, favoritii fiind Viorica Dancila si Dan Barna. Dupa mobilizarea.

Alegeri prezidentiale 2019 - Kelemen Hunor: Am votat pentru viitorul Romaniei, pentru respect si pentru incredere

Candidatul UDMR la Presedintie, Kelemen Hunor, a votat, duminica, la o sectie din judetul Harghita, el transmitandu-le alegatorilor mesajul de a merge la vot si de a alege cea mai buna solutie pentru Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )