Libnet.ro
UNICEF

18:15

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce spune presa internationala despre succesul lui Klaus Iohannis din rezultatele exit-poll

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce spune presa internationala despre succesul lui Klaus Iohannis din rezultatele exit-poll

Presa internationala a scris despre succesul inregistrat de Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale, conform rezultatelor exit-poll. Euronews: Klaus Iohannis a castigat primul tur al alegerilor preziden. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. BEC, despre prezenta la alegeri prezidentiale, ora 10:00

Cei 19milioane de romani sunt asteptati, duminica, 10 noiembrie 2019, la urne pentru a alege presedintele Romaniei. Pana la ora.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. BEC, despre prezenta la alegeri prezidentiale, ora 09:00

Cei 19milioane de romani sunt asteptati, duminica, 10 noiembrie 2019, la urne pentru a alege presedintele Romaniei. Pana la ora.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Toate informatiile despre ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019 turul I. Unde si cum poti vota

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Alegerile pentru Presedintele Romaniei au loc in data de 10 noiembrie 2019. in cazul in care niciunul dintre candidati nu intruneste majoritatea de voturi valabil exprimate ale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, dupa rezultatele EXIT-POLL: Si maine e o zi!

Mircea Diaconu a sustinut o declaratie de presa in fata Ateneului, dupa rezultatele EXIT-POLL. Candidatul independent la prezidentiale sustine ca si maine este o zi si sugereaza.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Anuntul MAI despre incidentele din sectiile de vot

Procesul electoral la alegerile prezidentiale a inceput, la ora 07. 00, fara incidente, a anuntat, duminica, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, Monica.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ghid VIDEO despre cum poti sa votezi in diaspora la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a postat pe YouTube si pe Facebook doua videoclipuri, realizate in parteneriat cu Televiziunea Romana, prin care ilustreaza.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Fostul premier Mihai Tudose, despre cum a votat: Mi l-am imaginat si in fruntea CSAT-ului si in relatiile externe si in relatiile cu romanii

Parlamentarul european Mihai Tudose Pro Romania) a declarat duminica, dupa iesirea de la o sectie de votare din orasul brailean Ianca, unde a votat pe liste suplimentare, ca.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VOT DIASPORA. Anunt de ultima ora despre votul din strainatate

Prim-adjunctul directorului STS, Ionel-Sorin Balan, a declarat luni ca alegatorii din strainatate vor avea un timp mult mai mic de asteptare la sectiile de votare la alegerile.

Alegeri prezidentiale 2019, rezultate partiale in Diaspora. Ce procent are Viorica Dancila in afara tarii

Primele rezultate partiale ale alegerilor prezidentiale, din primul tur, au fost publicate duminica, pe 10 noiembrie 2019, in ceea ce priveste votul din diaspora. Este vorba despre cifre surprinzatoare, mai ales in anumite zone ale lumii in care romanii si-au votat viitorul conducator pentru Romania. in locatii precum Italia, Marea Britanie sau Noua Zeelanda, rolurile .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Incident la o sectie de votare din Dolj! S-au ales cu dosar penal dupa ce au intrat mai multi in cabina de vot

Politistii doljeni au fost sesizati despre faptul ca la o sectie de votare din localitatea Plesoi presedintele sectiei si loctiitorul acestuia ar fi permis mai multor persoane sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )